Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Varam pairst par tēmu,par kuru pēdējā laikā pabieži padomāju. Man daudzi paziņas-nu patrioti kas patrioti-ij Latviju mīl, ij tradīcijas vairo un kopj. Visādas latvju zīmes nēsā. Par arheoloģiju interesējas,utt. Ja būtu karš , toč ietu karot!(viens par jau mežā uzkrājumus un ieročus pieglabājis) Bet nu nodokļus neviens ne vella nemaksā,kāds arī kādas pelēkākas štellītes pabīda. Nu kā jau mums visiem- tādi paziņas noteikti ir visiem. Paši sevi arī droši varam pieķert-kas bezakcīzes saļarku ielej,kas par darbu čekiņu neiedot, kas remontniekiem kešā maksā,utt. Tūkstošiem variantu...
Mums tiek plaši klārēts,ka šādi cilvēki ir zagļi, savas zemes aplaupītāji,utt.Karoče slikti cilvēki... Bet vai tomēr tā ir-vai šīs lietas ir jāsasaista kopā- valsts aparāts un mīlestība pret savu zemi? Vai tas tomēr vairāk tiek potēts mums,vai izraisītu vainas apziņu?
23.marts 2016, 20:39 | links

23.marts 2016, 20:28 | links

Raih ! Kas par klusumu ? !!

Bralitis, 23.marts 2016, 19:25
Personiski man pilnmēness bija vakar!

raihs, 23.marts 2016, 19:56

Šovakar ar būs. Nu ko? Turpinam ?

Bralitis, 23.marts 2016, 19:57

Šodien būs visiem pārējiem- parastajiem mirstīgajiem. Man bija vakar!
23.marts 2016, 20:01 | links

Slēdziet LTV 1 programmu. Sodien sākās dokumentālo filmu cikls 90-tie! Ies līdz Panorāmai.
23.marts 2016, 19:58 | links

raihs, 23.marts 2016, 19:56

Šovakar ar būs. Nu ko? Turpinam ?
23.marts 2016, 19:57 | links

23.marts 2016, 19:56 | links

23.marts 2016, 19:25 | links

es arī varu paņemt izrautos no konteksta un nepatiesi sagrozītos citātus, kas izvietoti visādos "atkritumu" portālos un ir ļoti populāri Ukrainā. Malači, tik tiešām malači, vismaz vienu darbu no augstāk minētajiem esat lasījuši? tikai godīgi, bez jā...es...tur...jo

Tad nu lūk, tādus tukšpaurus šī zeme vēl nav redzējusi, un mans domāt, arī taipus Mēness arī nav redzējuši. Apsveicu, esat vinnējuši Visuma Idiots nominācijās.

Copmann, 23.marts 2016, 11:09

nu protams ka Latvieši ir idioti un tukšpauri,citas domas par mums no diženā krieva jau nemaz negaidijām
23.marts 2016, 16:00 | links

pirms Sātana atnākšanas...

krumujancis, 23.marts 2016, 15:21

To nu gan es kā vecs sātanists gribētu paspēt piedzīvot:)
23.marts 2016, 15:43 | links

Kas notiks un kā notiks pasaulē, nekas jau nav jāzīlē, viss ir jau aprakstīts Bībelē.

Nav jēgas visu pārstāstīt, bet nu jau esam tajā sadaļā, kad zem drošības lozungiem un saukļiem, pirms Sātana atnākšanas, visi tiks čipoti. Bez čipa nākotnē nevarēsi neko ne pirkt, ne pārdot. Šis brīdis strauji tuvojas.

Nerakstīšu neko vairāk, katrs kas gribēs Dieva vārdu lasīt, izlasīs pats, ja nē - tad nē.
23.marts 2016, 15:21 | links

Tukšā kuņģī pērles neatradīsi... Vērtējums ?
23.marts 2016, 11:53 | links

Nemaz nerunājot par kaut kādu patriotisko audzināšanu, lai jaunieši būtu lepni, ka ir LV pilsoņi, bruņoto spēku, zemessardzes stiprināšanu, gan materiāli, gan morāli - ka ar pārspēku jau paņemsiet, bet daudzus jūsējos parausim līdz, utt.

Skumja nots, pat ja salīdzina ar kaimiņvalstīm (finansējums), par pārējo nepiekritīšu, pašapziņa ir augusi, jaunieši iesaistās vairāk nekā iepriekš (z-sardze, skauti, dienests).

skutans, 23.marts 2016, 11:32

++
23.marts 2016, 11:44 | links

Kas tagad notiks pēc vakardienas Briseles? Da bļin nekas! Ļautiņi skumjām sejām saliks svecītes, uzzīmēs sirsniņas, iekrāsos feisbuka profilus Beļģijas krāsās... Un viss! Tā vietā, lai paņmemtu bomjus un nodauzītu tos paklīdeņus... Sa*isušies ar to demokrātiju galīgi. Šīs ir tās reizes un šie ir tie notikumi, kad demokrātiju jāpastumj bik malā līdz mierīgākiem laikiem

raihs, 23.marts 2016, 10:45

+++++

Bralitis, 23.marts 2016, 11:17
Man diez tagad jājūtas glaimotam , vai kā?:-)

raihs, 23.marts 2016, 11:33

Orgasmam jābūt . Daudz darba .Es esmu žūrijas komisijas priekšsēdētājs šodien. Vērtējums 5 baļļu sistēmā +/-

Turpiniet lūdzu .
23.marts 2016, 11:43 | links

Kas tagad notiks pēc vakardienas Briseles? Da bļin nekas! Ļautiņi skumjām sejām saliks svecītes, uzzīmēs sirsniņas, iekrāsos feisbuka profilus Beļģijas krāsās... Un viss! Tā vietā, lai paņmemtu bomjus un nodauzītu tos paklīdeņus... Sa*isušies ar to demokrātiju galīgi. Šīs ir tās reizes un šie ir tie notikumi, kad demokrātiju jāpastumj bik malā līdz mierīgākiem laikiem

+++++

Bralitis, 23.marts 2016, 11:17

Man diez tagad jājūtas glaimotam , vai kā?:-)
23.marts 2016, 11:33 | links

Nemaz nerunājot par kaut kādu patriotisko audzināšanu, lai jaunieši būtu lepni, ka ir LV pilsoņi, bruņoto spēku, zemessardzes stiprināšanu, gan materiāli, gan morāli - ka ar pārspēku jau paņemsiet, bet daudzus jūsējos parausim līdz, utt.

Skumja nots, pat ja salīdzina ar kaimiņvalstīm (finansējums), par pārējo nepiekritīšu, pašapziņa ir augusi, jaunieši iesaistās vairāk nekā iepriekš (z-sardze, skauti, dienests).
23.marts 2016, 11:32 | links

+++++
23.marts 2016, 11:17 | links

Jo ieklārēt kādam, ka Latvijas lielākais drauds ir USA- valsts, kas atrodas Zemes otrajā pusē, valsts, kurā pat par tādu Latviju neviens nekad neko nav dzirdējis, valsts, kuras viens štats ir n-tās reizes lielāks par Latviju, valsts kuras IKP visdrīzākais ar vismaz 100000 x lielāks par Latvijas ikp, utt- TAS TIEŠĀM IR GRŪTS UN ILGSTOŠS DARBIŅŠ...

raihs, 23.marts 2016, 10:18

ASV pati par sevi nav drauds Latvijai, lai gan jāņem vērā, ka gan "ēzelim", vai vēl trakāk, "zilonim", neveikli pakustoties mūsu izmēra "mušas" var iet bojā simtiem.

Drauds ir tas, ka mēs šo "ēzeli" vai "ziloni" uzskatām par savu vienīgo glābiņu no "lāča" un paši īsti neko negribam darīt, pat pietiekamu naudu atvēlēt ne.

Vēl ļaunāk - mēs bez kādas jēgas sīcam un kaitinām "lāci", tipa gribam būt "pirmā muša"...

daddy_j, 23.marts 2016, 11:11

Raihs -
Dady +++
23.marts 2016, 11:15 | links

Jo ieklārēt kādam, ka Latvijas lielākais drauds ir USA- valsts, kas atrodas Zemes otrajā pusē, valsts, kurā pat par tādu Latviju neviens nekad neko nav dzirdējis, valsts, kuras viens štats ir n-tās reizes lielāks par Latviju, valsts kuras IKP visdrīzākais ar vismaz 100000 x lielāks par Latvijas ikp, utt- TAS TIEŠĀM IR GRŪTS UN ILGSTOŠS DARBIŅŠ...

raihs, 23.marts 2016, 10:18

ASV pati par sevi nav drauds Latvijai, lai gan jāņem vērā, ka gan "ēzelim", vai vēl trakāk, "zilonim", neveikli pakustoties mūsu izmēra "mušas" var iet bojā simtiem.

Drauds ir tas, ka mēs šo "ēzeli" vai "ziloni" uzskatām par savu vienīgo glābiņu no "lāča" un paši īsti neko negribam darīt, pat pietiekamu naudu atvēlēt ne.

Vēl ļaunāk - mēs bez kādas jēgas sīcam un kaitinām "lāci", tipa gribam būt "pirmā muša"...
23.marts 2016, 11:11 | links

es arī varu paņemt izrautos no konteksta un nepatiesi sagrozītos citātus, kas izvietoti visādos "atkritumu" portālos un ir ļoti populāri Ukrainā. Malači, tik tiešām malači, vismaz vienu darbu no augstāk minētajiem esat lasījuši? tikai godīgi, bez jā...es...tur...jo

Tad nu lūk, tādus tukšpaurus šī zeme vēl nav redzējusi, un mans domāt, arī taipus Mēness arī nav redzējuši. Apsveicu, esat vinnējuši Visuma Idiots nominācijās.
23.marts 2016, 11:09 | links

Biju jau uzmetis risinājumu, atpakaļ uz kontinentu un nodarbināt plašajās zemēs (miera). Citu variantu nav. Eiropai tas maksātu labu ciparu, bet to var paveikt. Aizparīt mellais kontinents izdomās pārvākties uz lābākiem laukiem, ko nu ? Es viņu vietā tieši tā arī rīkotos . Pat uz Berlīni negribās, 9to svinēšu tur.
23.marts 2016, 11:07 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager