Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Pensijas upuri, ir tie kas strādāja PSRS.. Diemžēl tā ir neatkarības cena. Un ir tieši norādītās tavas summas un mazāk. Bet tie kas jau strādaja Latvijas laikā jau ir pavisam citas pensijas un citi pensiju lielumi. Lielākas summas ko tu minēji.

mjuniors, 4.marts 2016, 20:31

Iedziļinies tajā ko saki,pakonsultējies soc nodaļā .Tev tur 10 minūtēs aprēķinās tādu summu ko teicu. Teicu jau - vienīgā iespēja ir savu uzkrājumu taisīt. Vēl vajag atcerēties ka visa Eiropas ekonomika pamazām plīst pa šuvēm.Nākotne vispār nav paredzama. Saprotu tavu jaunības optimismu - arī es tāds biju . Godīgi sakot tu pat man klāt nestāvi stūrgalvībā un jaunības maksimālismā kāds es biju :) Tu vēl prātīgs - vismaz tēlo ka dzirdi kaut ko :) Man līdz pensijai vēl padsmit gadu - bet jau reāli sāku uztraukties.
4.marts 2016, 20:43 | links

Pensijas upuri, ir tie kas strādāja PSRS.. Diemžēl tā ir neatkarības cena. Un ir tieši norādītās tavas summas un mazāk. Bet tie kas jau strādaja Latvijas laikā jau ir pavisam citas pensijas un citi pensiju lielumi. Lielākas summas ko tu minēji.
4.marts 2016, 20:31 | links

Un vēl tu saki : "Mēs strādājām Latvijas..savas zemes labā!"

Lūdzu izskaidro man šo teikumu :)

Šito bez pieredzes nesaprast, t.i. kā blenzt uz jaunu vobleri un spītīgi, nemērcot ūdenī, gausties, ka nesaprotams. DDD - Darbs Dara Darītāju. Pamēģiniet!

Puuks, 4.marts 2016, 19:58

Puuk es strādāju savas ģimenes labā . Protams ka tas nozīmē arī valsti. Jo es un mana ģimene ir daļa no Latvijas. Tie debīlie patriotiskie saukļi sen vairs neiedarbojas :)
4.marts 2016, 20:27 | links

Plēsīgais...Tev ir īstais niks...
Mēs strādājām Latvijas..savas zemes labā!un nēesam vainīgi ka bija TĀDA vara...
Interesanti ko Tādi kā Tu darītu mūsu vietā?! Tupētu pa cietumiem un nestrādātu?
Kad strādāju neprasiju kam un kādēļ maksāju nodokļus..tā vajag.tātad maksāju...tieši otrādi..tagad arī strādāju un maksāju,tikai žēl ka Valdīšana visu nopļundurē....
Es maksāju lai tie ,kuri nāks pēc manis,arī ko saņemtu..godīgi maksāju...un viss ko vēlos ir ,kad aiziešu pelnītā atpūtā,saņemt cilvēka cienīgu pensiju par saviem45 nostrātiem gadiem ŠAJĀ VALSTĪnevis ārzemēs!

murdelis, 4.marts 2016, 11:46

Nu,savi cilvēka cienīgi 200 līdz 300 eur tev varbūt sanāks ja būs vēl kāds kas te maksās nodokļus uz to laiku. Valsts ierēdņi notrillina pensiju naudu citos virzienos . Valsts pensijas kas nāk no Valsts kases turas tikai uz esošajiem nodokļu maksātājiem.

Bralitis, 4.marts 2016, 13:55
Kārtējo reiz tev tie skaitļi pēc krievu propogandas Tv smagi klibo..

mjuniors, 4.marts 2016, 20:19

Junior apgāz ja man nav taisnība .
4.marts 2016, 20:25 | links

Interesanti ko Tādi kā Tu darītu mūsu vietā?! Tupētu pa cietumiem un nestrādātu?
Kad strādāju neprasiju kam un kādēļ maksāju nodokļus..tā vajag.tātad maksāju...tieši otrādi..tagad arī strādāju un maksāju,tikai žēl ka Valdīšana visu nopļundurē....
Es maksāju lai tie ,kuri nāks pēc manis,arī ko saņemtu..godīgi maksāju...un viss ko vēlos ir ,kad aiziešu pelnītā atpūtā,saņemt cilvēka cienīgu pensiju par saviem45 nostrātiem gadiem ŠAJĀ VALSTĪnevis ārzemēs!

Nu,savi cilvēka cienīgi 200 līdz 300 eur tev varbūt sanāks ja būs vēl kāds kas te maksās nodokļus uz to laiku. Valsts ierēdņi notrillina pensiju naudu citos virzienos . Valsts pensijas kas nāk no Valsts kases turas tikai uz esošajiem nodokļu maksātājiem.

Bralitis, 4.marts 2016, 13:55

Kārtējo reiz tev tie skaitļi pēc krievu propogandas Tv smagi klibo..
4.marts 2016, 20:19 | links

Šito bez pieredzes nesaprast, t.i. kā blenzt uz jaunu vobleri un spītīgi, nemērcot ūdenī, gausties, ka nesaprotams. DDD - Darbs Dara Darītāju. Pamēģiniet!
4.marts 2016, 19:58 | links

Murdelis es vienkārši padalijos savās pārdomās , ja vēlaties uzsākt diskusiju , laipni lūgts bariņā :) !
4.marts 2016, 19:48 | links

SAVAS ZEMES ir vien tās desmit pēdas, kur norok,,,bet jau pēc 25-iem var rakt virsū! Tā kā nealojaties !

bushmans, 4.marts 2016, 18:15

Vārds vietā :( !
4.marts 2016, 19:42 | links

Labi teikts...:D
4.marts 2016, 18:54 | links

SAVAS ZEMES ir vien tās desmit pēdas, kur norok,,,bet jau pēc 25-iem var rakt virsū! Tā kā nealojaties !
4.marts 2016, 18:15 | links

4.marts 2016, 13:58 | links

4.marts 2016, 13:55 | links

4.marts 2016, 11:46 | links

Jocīgi visi runā par nodokļiem , maksāt vai nē :) ! Man ari briest jautājums , a par ko maksāt ? Šā brīža pensionāriem , sori viņi jau nestrādāja Latvijas labā ! Militārajām vajadzībām , aizsargā ta mūs Nato , loģiski būtu maksāt uzreiz tiem ! Medicinai , tāpat maksas pakalpojums , iznāk maksāt dubultigi (nodokļi+ārstēšana) ! Valdībai , par ko ?
4.marts 2016, 00:30 | links

Apelsīn,esi vecis,pārkāpi maksā.Kukuli devi lai atpirktos par pus cenu un bez sekām,bet vaino ņēmējus. Likuma priekšā abi esat vienādi.
Nemoralizēju,pats arī neesu bez grēka,bet kuram gan nepatīk tīri papīri bez soda punktiem utt.

BrunoL, 3.marts 2016, 22:03

Nemet akmeni, pats grēcīgs..
Igaunijas piemērs - kriminaļnoje djelo.
90. to gadu veco āžu sistēma. Nevajag. Savējais savējo piesedz. Tava paaudze, diemžēl.
3.marts 2016, 22:19 | links

Urmaas,pēc 34 gadiem esu prom no tā trakonama.
Tā kā ļoti labi Tevi saprotu.
3.marts 2016, 22:06 | links

Apelsīn,esi vecis,pārkāpi maksā.Kukuli devi lai atpirktos par pus cenu un bez sekām,bet vaino ņēmējus. Likuma priekšā abi esat vienādi.
Nemoralizēju,pats arī neesu bez grēka,bet kuram gan nepatīk tīri papīri bez soda punktiem utt.
3.marts 2016, 22:03 | links

Bruno. Nevaidu. Bet izskaidroju kā ir dzīvē. :)
3.marts 2016, 21:55 | links

Nezinu kā jums tur Kurzemes pusē, bet Rīgā bērnudārzi-par maksu, Skolas par maksu, veselībai "dotētā" ārstēšanās ari ir par maksu. Kur nu vēl rindas, lai sagaidītu kad tiksi pie ārstēšanās. Daži rindā gaidot pat nesagaida savu kārtu. Tas Jūsuprāt ir normāli? Man vēl īpaši nav par ko sūdzēties, jo ir apdrošināšana. Tāpat maksāju un nepiciešamos papīrus ieskanētā veidā sūtu apdrošinātājiem. Kuri no summas atvelk nodokļus un pārējo summu kā grib tā maksā. Ir dažas procedūras kuras apmaksā tikai tad, ja veic 1x dienā. Turpat var iziet ari citas procedūras tai pat dienā, bet tad neapmaksā! utt.

urmaas, 3.marts 2016, 21:31

Ko vaidi? Gaidi,ka Tavā vietā kāds izcīnīs daudz maz normālu veeselības apdrošināšanu,kāda savulaik bija. Uz spožas paplātes nekas netiks pasniegts. Darba ņēmējiem jācīnās par savām tiesībām! Jāveido normāla arodbiedrība.
3.marts 2016, 21:52 | links

Nezinu kā jums tur Kurzemes pusē, bet Rīgā bērnudārzi-par maksu, Skolas par maksu, veselībai "dotētā" ārstēšanās ari ir par maksu. Kur nu vēl rindas, lai sagaidītu kad tiksi pie ārstēšanās. Daži rindā gaidot pat nesagaida savu kārtu. Tas Jūsuprāt ir normāli? Man vēl īpaši nav par ko sūdzēties, jo ir apdrošināšana. Tāpat maksāju un nepiciešamos papīrus ieskanētā veidā sūtu apdrošinātājiem. Kuri no summas atvelk nodokļus un pārējo summu kā grib tā maksā. Ir dažas procedūras kuras apmaksā tikai tad, ja veic 1x dienā. Turpat var iziet ari citas procedūras tai pat dienā, bet tad neapmaksā! utt.

urmaas, 3.marts 2016, 21:31

Urmass, beidz - man 2 dēli. Abi bērndārzā un skolā bez maksas iet. Par pusdienām bdārzā kapeikas bija jāpiemaksā. Skolā gan pusdienas kā PSRS -smirdīgas un negaršīgas. Tas Babītē un Jūrmalā. Nezinu par Rīgu
3.marts 2016, 21:34 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager