Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
CopesLietas.lv | 17.decembris 2018, 17:51 | 4083 skatījumi

Kāpēc abonēt CopesLietas?

Abonējot Copes Lietas, piedalīsies Lielajā Abonēšanas Loterijā, kurā var laimēt ceļojumu uz copi Zviedrijā, piepūšamo laivu, benzīna vai elektrisko motoru, ziemas kostīmu, eholoti un vēl 38 dažādas vērtīgas balvas. Turklāt pats varēsi izvēlēties, kādu balvu gribētu saņemt! Jau vairāk nekā 70 žurnāla lasītāji pēdējo gadu laikā ir laimējuši un izbaudījuši copi Zviedrijā, bet mūsmāju ūdeņus vago neskaitāmas laivas un motori – arī laimēti CL loterijās.

Abonē un jau kopā ar janvāra numuru Tu saņemsi īpašu copes prognožu kalendāru 2019. gadam! Vēl CL Lasītāja Karti, kas sniedz būtiskas atlaides!

Ko vari iegūt lasot CopeLietas?

Māris Klauze: Šobrīd ļoti daudz informācijas ir iespējams saņemt un atrast internetā, tomēr žurnāla formātu neviens nav atcēlis – ir tik patīkami atlaisties dīvānā un, šķirstot lapas, ieslīgt rakstos par dažādām interesantām tēmām. Ziemā izstaigāt foreļtakas! Tā ir iespēja caur intervijām iepazīt dažādus cilvēkus un viņu pieredzi.

Arvis Ančevskis: Daudz aktuālas informācijas par copi konkrētajā laikā un inventāra jaunumi. Interesantas intervijas ar pieredzējušiem copmaņiem, kā arī iespēja mācīties no labākajiem iekš LV!

Otmārs Plekste: CopesLietas ir jāabonē tieši tāpat, kā zivis jāiebaro. Kad zivis iebaro, tās pašas piepeld klāt. Līdzīgi ar Copes Lietām – kad tās abonē, tās pienes klāt. Tas ir tik elementāri kā slīdošais pludiņš!

Egīls Zirnis: Lai zinātu, kur dzīvo lielākās zivis!

Einis Asaris: Tāpēc, ka žurnālā ir pilnvērtīgākā un objektīvākā informācija par Latvijas ūdenstilpēm, makšķerēšanas stiliem un mānekļiem!

Danis Meijers: Jo foršāk ir lasīt grāmatu, nevis e-grāmatu! Tas pats ar žurnāliem!

Aivars Rudzinskis: Žurnāla Copes Lietas arhīvs, kas, kārtīgi sašķirots, stāv manā plauktā, ir labākā copes enciklopēdija! Šogad sāku nodarboties ar jaunu copes veidu un nekur citur nevarēju atrast tik daudz noderīgas informācijas kā žurnāla arhīvā. Turklāt šis arhīvs katru mēnesi tiek papildināts! Tā ir bagātība, kas nezaudēs savu vērtību pat pēc 100 gadiem.

Mārtiņš Balodis: Copes Lietās raksta cilvēki, kas ķer mūsu ūdeņos un dalās pieredzē, informācijā, idejās un padomos. Žurnālā uzzinām jaunumus, kurus internetā mēdzam palaist garām, piemēram, uzbāzīgās reklāmas dēļ.

Māris Olte: Copes Lietas Latvijā ir tāda pati tradīcija kā cope. Visadekvātāk atainotā LV ūdeņu spēkošanās ar mārketingu.

Agris Rudzāns: Lai varētu baudīt vakaru, lasot par sev tīkamām lietām.

Guntars Netenbergs: Uzzināsi un iemācīsies vairāk – tātad rezultatīvāka cope!

Elvijs Meisters: Tā ir iespēja vienmēr iegūt jaunāko informāciju par copi un inovācijām šajā nozarē. Un te ir plašs ekspertu pulks, kas dalās savās gadu gaitā uzkrātajās zināšanās un knifos.

Vladimirs Žilinskis: Te var iejusties kādā ārzemju braucienā un smelties idejas vēl nebijušiem piedzīvojumiem.

Mārtiņš Kalaus: Tas ir vienīgais drukātais izdevums latviski, kurā var lasīt aktuālo informāciju par copi un uzzināt citu pieredzi.

Valdis Holbergs: Žurnālā ir viss par copi Latvijā un Latvijas copmaņu gaitām ārzemēs. Inventāra atspoguļojums un cope daudzu gadu griezumā.

Kā abonēt?

Visvienkāršāk un arī visizdevīgāk ir noformēt abonementu internetā:

  • Atver www.abonesana.lv
  • Izvēlies žurnālu Copes Lietas
  • Izpēti visas balvas un izvēlies to, ko vairāk kārojas
  • Ievadi precīzu adresi
  • Veic norēķinu sev ērtākajā veidā – ar bankas pārskaitījumu, kredītkarti vai rēķinu
  • Vairāk informācijas par balvām un noteikumiem meklē žurnālā vai www.abonesana.lv!

Neskaidrību vai jautājumu gadījumā sazinies ar mums: tel. 67061640, abonesana@lilita.lv, Žurnālu izdevniecība Lilita. Abonēšanas daļa

 
 
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager