Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!
Piedāvāju pagatavot cepeškrāsnī veselu breksi, kas pēc garšas nedaudz atgādina kūpinātu breksi. Recepte ļoti vienkārša, un darbietilpīgākais process ir tieši zivs sagatavošana. Paša ķerts un uztaisīts breksis šādi garšos lieliski.
Sastāvdaļas:
Pagatavošana:
Zivi pārgriež pa muguru, iztīra, nepieciešamības gadījumā izmazgā, izslauka ar papīra virtuves dvieli.
Pārber ar zivju garšvielu, sāli, uzliek ķiploka šķēlītes vai arī ķiploku pulveri.
Ar majonēzi uzzīmē tievas paralēlas līnijas tā, lai izveidojas tīkla raksts. Majonēze dos garšu un papildu sulīgumu.
Pārber ar graudu piparu maisījumu.
Liek cepeškrāsnī un 180 grādos cep vienu stundu.
Labu apetīti!