Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Inventārs | 16.jūnijs 2024, 22:55 | Komentēt | 594 skatījumi

Karbons pāri visam

Iespējams, tev pavisam drīz vajadzēs jaunu kātu. Varbūt ir laiks mainīt pat visus kātus? Vai varbūt tiem nomainīt tikai kādu sastāvdaļu? Pie šādām pārdomām American Tackle ir novedis burtiski visus makšķerniekus, laižot klajā savus jaunākos izstrādājumus makšķeru tēmā. Nē, šis uzņēmums pats kātus neražo, tas specializējas atsevišķu to komponentu izstrādē. Uzņēmuma klienti ir profesionāļi, kas kātus būvē paši vai dara to pēc pasūtījuma.

Tad, lūk, līdz šim absolūtajam vairākumam kātu spoles turētājs bija izgatavots no metāla. American Tackle piedāvā spoles turētāju no tīra karbona, metālā atstājot vien spoli pievelkošo armatūru. Rezultātā kāts vienmērīgi locīsies visā garumā un tā akcijai nebūs pārrāvuma spoles turētāja rajonā. Kam tas ir būtiski? Tiem, kas no sava kāta vēlas izspiest maksimumu tālmetienā vai zivs izvadīšanā. Gan darbā ar jaudīgu karpu kātu, gan lielo mānekļu cienītājiem šis ir lielisks elements, ko iekļaut nākamā kāta konstrukcijā. Vai arī izskatīt iespēju jau esošam kātam nomainīt spoles turētāju.

Otrs – jau zināmāks – tā paša ražotāja risinājums ir pilnībā no karbona veidots kāta rokturis. Tas ir izcili viegls, ārkārtīgi izturīgs un ilgmūžīgs elements, kas turklāt ir ļoti patīkams rokās, kā arī izcili nodod rokā katru pieskārienu māneklim.

Arī šeit saglabāta alumīnija furnitūra spoles stiprināšanai, kā arī vairākas opcijas noslēdzošajam vāciņam. Rokturis ir pieejams gan pilnā garumā, gan maināmā, ar divrocīgu tvērienu un gan bezinerces spoles, gan multa konfigurācijā. Arī alumīnija furnitūras iespējas ir dažādas, tāpēc katram, kas vēlas sev īpaši individuāla dizaina un funkcionalitātes kātu, te ir ko pētīt, izvēlēties – un copēt ar baudu.

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager