Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!
Vasara ir samu laiks. Sams – tā vispirms ir rūpīga gatavošanās copei, tad cīņa ar spēcīgu pretinieku, bieži pat pāris stundu garumā, bet noslēgumā – gardas pusdienas vai vakariņas. No sama var pagatavot ļoti daudz garšīgu ēdienu. To var, piemēram, kūpināt – kūpināts sams ir izcila delikatese. No galvas, astes un spurām var pagatavot fantastisku zupu un galertu. Šoreiz pagatavošu sviesta-citrona mērcē ceptu sama fileju ar sparģeļiem. Sams un sparģeļi tiks cepti kopā ar bagātīgu sviesta mērci. Spilgtā citrona garša lieliski sader ar sviestu, bet ķiploki šim lieliskajam ēdienam piešķirs asu pieskārienu.
Sastāvdaļas:
Gatavošana:
Labu apetīti!