Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
CopesLietas.lv | 18.jūnijs 2024, 22:54 | Komentēt | 863 skatījumi

Āķi duļķainiem ūdeņiem

Spinigotājiem jau labā atmiņā iespeidies zviedru seriāls “Fly vs Jerk”, kura vienu no sērijām komanda Jiggar.nu uzvarēja makšķerējot dziļos tumšos ūdeņos. Tajā reizē šis duets visus savus džerkus aprīkoja ar nevis ar parastiem trīsžuburu āķiem, bet gan ar spilgti oranž;am to variācijām.

Tiem spinigotājiem, kas ilgstoši ir fokusējušies uz spiningošanu dziļākos ūdeņos, jau sen zināmi šie Ķīnas ražotāja BKK āķi ar oranžo UV pārklājumu. To pilnais nosaukums ir BKK Spear 21 UVO. Kā zināms, ultravioletā gaisma ūdens slāņos iespiežas daudz dziļāk, tāpēc, pateicoties tieši UV krāsojumam, zivij ir lielāka iespēja saskatīt mānekli. Vēl vairāk – uzbrukumā pēdējā fāzē tieši āķis nevis, piemēram, mānekļa galva kļūst par uzbrukuma fokusa punktu, tādēļ zivs pašpieciršanās notiek daudz rezultatīvāk, bet sekojoši nogājieni ir daudz mazāk iespējami.

Laikam ritot un ilgstoši testējot, BKK ir atklājuši, ka duļķainos un smilšainos ūdeņos labāk strādā nevis oranžā, bet gan čartrūsīga jeb dzeltenzaļa krāsa. Tad nu mums ir iespēja arī pie sevis notestēt šos jaunos āķus ar nosaukumu BKK Spear 21 UVC. Jo īpaši tāpēc, ka tie izgatavoti no izturīgas 1X stieples, tiem ir apaļš izliekums un īss kātiņš, kas nodrošina ātru ieciršanos un mazāku nogājienu risku. Izmēri – no 2 līdz 3/0.

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager