Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Sacensības | 26.augusts 2024, 13:06 | Komentēt | 1773 skatījumi

Arī no AB Dambja ķeras skaistas zivis

Veiksmīgi noslēdzies A LĪGA Latvijas čempionāta makšķerēšanā ar fīderi amatieriem 3. posms. Šoreiz tas norisinājās sportistiem labi zināmos ūdeņos AB Dambī, Rīgā, Daugavā.

Šajās brīvdienās 38 dalībnieki pulcējās Latvijas galvaspilsētas pašā sirdī ar burvīgu skatu uz Vecrīgu, uz AB Dambja. Pulksten 07.00 reģistrācija un izloze. Stundu vēlāk sportisti iegāja sektoros, iebarošana, starts. No paša starta visas zonās bija vērojams, ka zivs šeit ir. Atlika tik to nolikt punktā un atlasīt vislielākās. Bija redzams, ka pietiekami daudz sportistu zināja vai saprata, kā pareizi šo uzdevumu risināt.

To apliecināja dienas svēršanas rezultāti. Labākais rezultāts A zonā bija Guntim Cēderam ar svaru 7,305kg, B zonā labākais bija Genādijs Filatovs ar svaru 8,825kg, C zonā uzvara Sergejam Šnepstam ar svaru 10,780kg. Visi trīs pārstāv RGS Fishing Team. Tas pirmajā dienā.

Sacensību otrā kārta sākās svētdienas agrā rītā ar jaunu reģistrāciju un sektoru izlozi. Daudz kas mainījās, kādam veicās ar izlozi, kādam ne visai. Tiesa, šī trase ir diezgan līdzīga, izlozei nozīme ir mazāka un ar meistarību var izvilkt rezultātu arī no švakāka sektora. To ari vairāki sportisti spēja pierādīt.

Starts sanāca ar pārsteigumu, iepūta diezgan stiprs dienvidaustrumu vējš. Tas sajauca plānus daudziem. Ar stipriem viļņiem ūdens nesa arī daudz zāles, kas traucēja saredzēt spicītes darbību. Tomēr zivs daudziem ķērās regulāri un izskatījās, ka otrās kārtas rezultāti pat varētu būt tādi paši kā vakar.

Laikapstākļi bija diezgan jautri, +34 grādu cepiens ar vēju 8-10 m/s. Organizatori parūpējās par atsvaidzinošu un garšīgu auksto zupu un vēsu saldu arbūzu, lai pēc karstas dienas varētu atsvaidzināties un papildināt savus spēkus, kamēr sagaida rezultātus un apbalvošanu.

Svēršanas rezultāti salika visu pa plauktiem, un apbalvošanas pjedestāls izskatās sekojoši:

Trešā posma labākie komandu ieskaitē:
1.vieta RGS FISHING TEAM ar svaru 39,680kg 19 punkti
2.vieta AME FT 31,660kg 25 punkti
3.vieta OK COPE SPORT GROUDND BAITS 27,965kg 28 punkti

Labākās komandas
Komandu rezultātu tabula

Trešā posma labākie individuālajā ieskaitē

1.vieta Sergejs Šnepsts (RGS FISHING TEAM) 19,640kg, 2. punkti
2.vieta Andrejs Borodins (FUN FISHING FEEDER TEAM) 14,645kg, 4. punkti
3.vieta Oļegs Savčuks (individuāli) 9,960kg 6. punkti

Labākie individuāli
Individuālo rezultātu tabula

Balva par lielāko zivi: Juris-Aigars Āboliņš 1,080kg

Apsveicam visus uzvarētājus! Paldies A līgas atbalstītājiem - Zebra Master, Nytro, Lorpio, LMSF, Copes lietas, Copes frekvence. Īpašs paldies Liene Miķelsone par palīdzību!

Šī gada makšķerēšanas sacensību kalendārs šeit:

https://www.copeslietas.lv/site/sacensibas/

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager