Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Sacensības | 31.augusts 2024, 12:25 | Komentēt | 664 skatījumi

Karpas Vallē turpina priecēt

Jau par tradīciju kļuvis Copes Nama trešo izsķirošo posmu aizvadīt Makšķernieku paradīzē, kas izslavēta ar savām lielajām karpām. Arī šogad 12 Kausa veiksmīgākās komandas satikās Vallē, lai noslēgtu savstarpējo cīņu par vērtīgām balvām un paspēkotos ar šejienes lielajām karpām.

Arī šo sacensību nolikums ir orientēts tieši uz lielo karpu copes meistariem. Ieskaitē iet 4 lielākās zivis, ko komandai ir izdevies izvilkt trīs diennakšu maratona laikā.

Ūdenstilpne makšķerniekiem ir labi zināma, pieredzējušajiem makšķerniekiem šeit ir samērā skaidrs, kādā veidā zivis ķeramas. Cita lieta ir izloze un laikapstākļu ietekme, kas vienmēr var nosvērt svaru kausus uz vienu vai otru pusi.

Veiksmīgāki par citiem šajā posmā izrādījās Liema Fishing Team, uzvarot posmā ar 51.225 kg kopsvaru (4 karpas). Viņiem arī posma lielākā zivs 15.775kg vērtē. Pārspēt Copes Nama Kausa 1. posma lielāko zivi no Baļotes ezera gan puišiem neizdevās. Otrie šoreiz Fox Team Latvia ar 46.3 kg un trešie komanda Copes Nams ar 44.4 kg.

Turnīra kopvērtējums tika rēķināts, summējot visos trīs posmos iegūtās balles, tādā veidā samazinot izlozes un citu nejaušību ietekmi uz stiprākās komandas noteikšanas procesu. Ar 10 ballēm par kopvērtējuma uzvarētājiem noteikti Fox Team Latvia, otrie KL Fishing Team, trešie komanda Copes Nams. Visiem godalgoto vietu ieguvējiem vērtīgas balvas un kausi, un uz tikšanos Copes Nama Kausā 2025!

Pilns sacensību kalendārs šeit:

https://www.copeslietas.lv/site/sacensibas/

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager