Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Sacensības | 9.septembris 2024, 11:54 | Komentēt | 537 skatījumi

Noskaidrots jaunais mušiņcopes čempions

Šajā svētdienā Gaujā pie Līgatnes norisinājās Latvijas čempionāta mušiņmakšķerēšanā 2024. gada trešais, noslēdzošais posms.

Dalībnieki no Latvijas un Lietuvas sacentās meistarībā piemānīt zivis, kurām bija zināma vēlme netikt piemānītām. Ar ļoti mainīgām sekmēm un ļoti tuviem rezultātiem intriga tika saglabāta līdz pēdējam brīdim.

Var tikai spriest, kas īsti ar to zivju mānīšanu nebija līdz galam labi - pārāk vasarīgie laikapstākļi kopā ar jau rudenīgi vēso ūdeni, pa kādam taimiņam, kas jau iesprucis Gaujā, vai arī zivīm izveidojies pieradums uz sportistu piedāvātajām mušām.

Katrā ziņā posmam progresējot sesiju pēc sesijas, diezgan stabili izveidojās līderu divnieks. Tas beigās arī sadalīja pirmās divas vietas. Par pārējām vietām gan līdz beigām nācās cīnīties kopā ar lielāko daļu sportistu. Kāds, kas pirmajā dienā bija uzrādījis ļoti labus rezultātus, otrajā dienā īsti līdz galam neatrada īsto pieeju. Turpretī citam tikai otrajā dienā sākās īstā cope.

Posmam noslēdzoties, pirmās trīs vietas ieguva:

1.vieta Otomars Berzins (LV)

2.vieta Andis Vecvērdiņš (LV)

3.vieta Petras Bindokas (LT)

Ne par pārsteigumu, par Latvijas čempiona titulu jau kopš otrā posma sīvi cīnījās tieši Andis ar Otomāru. Un šī cīņa tika izšķirta abiem startējot pārī. To, kurš šogad iegūs pirmo vietu, beigās noteica tikai viena zaudēta zivs…

2024. gada Latvijas čempionāta mušiņmakšķerēšanā kopvērtējumā uzvaru un Latvijas čempiona titulu ieguva Otomārs Bērziņš.

2.vieta Andis Vecvērdiņš

3.vieta Arturs Vītoliņš

Sveicam uzvarētājus un izsakām pateicību visiem dalībniekiem par cīņas sparu un azartu visa čempionāta garumā.

Pateicībā par atbalstu čempionāta norisei mūsu draugiem: Latvijas Makšķerēšanas Sporta Federācija, Fazer Latvija, Lubānas vīnotava.

Īpašs paldies atbalstītājiem, kas nodrošināja arī balvu fondu mūsu uzvarētājiem:

eboat.lv, Flyfish Europe, digitaladvisory.lv

Sienam mušas un tiekās pie ūdeņiem!

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager