Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Aktuāli | 24.septembris 2024, 16:40 | Komentēt | 522 skatījumi

Klāt jaunās Copes Lietas

Kuram no mums vēl atmiņā ir saglabājusies mūsu pirmā zivs? Teiksi, tas taču bija sen! Šī mēneša žurnāla intervijas varonim Jurim Krustam viņa pirmā līdaka paliks atmiņā uz visiem laikiem, jo tā ir nekas mazāk kā 7 kilo monstrs! Un tas senā bērnībā! Kā ar tādu startu sadzīvot, parunājām šajā žurnāla numurā.

Arī Madarai, ar kuru šomēnes aprunājās Einis Lādzēnu dīķu krastā, copmanes karjeras starts sanācis staujš. Šobrīd viņa dod priekšroku copei brīžos, kad pārējie laikapstākļu dēļ izvēlas palikt mājās. Fjodoram šajā numurā pastāstiņš par zandartu makšķerēšanu uz vīķīšiem Daugavas līčos, bet Mārim ne mazāk pamācošs stāsts par strīpaino jūrnieku copi tepat galvaspilsētā. Un jā, arī ar ejošāko mānekļu, to krāsu un izmēru apcerējumu.

Daudz vērtīgu atziņu šomēnes no sporta reportāžām. Zivīgas sanāca gan meistarsacīkstes laivošanā Alūksnes ezerā, gan arī lielo karpu čempis Horvātijā. Par to, kas salikās un kas nesalikās mūsējiem un, galvenais, kur būtu vēl jāpiestrādā, lasi šajā numurā. Savukārt jau nākamā gada globālā fīderčempionāta ieskaņās kopā ar Raiti un Edvīnu iepazīsim attiecīgo trasi Lietuvā, kas bagāta ar lieliem brekšiem un ne tikai, bet tiem, kam pa reizei paveicas ūsaino zivju copē – cepts sams burkā. Recepte, protams. Lai labi lasās!

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager