Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Sacensības | 2.oktobris 2024, 12:25 | Komentēt | 1702 skatījumi

Titānu cīņas par 3 lielākajām Taurages karpām. Teksta tiešraide

14.00 Turnīrs noslēdzies, kopā tika noķertas 11 zivis. Pirmo trijinieko sadalīja:

1. Carp Tail Colectors
2. Carp Stalker
3. Dukši K
Big fish Dukši K (17.250)
Paldies, visiem mūsu atbalstītājiem:
4Carpers
Copes Nams
Copes Lietas
Drukā Bauskā
Ngt Latvia
Scrap and Bottles
Viedi
Zebra Master
Paldies, arī pārējām iesaistītajām personām, tuviniekiem, līdzjutējiem. Bez Jums šis pasākums nebūtu iespējams!!!
Tiekamies citreiz!

10.30 Kā jau iepriekš tika minēts, spriedze šajā gonkas formātā līdz pēdējam brīdim. Līdz finiša signālam 2.5 stundas, 4Carpers komanda nokāpj no nulles ar 14.525 skaistuli.

Svētdiena 9.00 Nakts nekādas korekcijas tabulā neieviesa. Ķērās stores, līņi un čības. Finišs šodien plkst. 13:00, ticība nenoplok, vēl kāds uzbaro ar kobru, jo laiks vēl ir, lai pierunātu kādu zivīti.

20.00 Ja copju nav, ir laiks jaudīgai literatūrai! Priekšā pēdējā nakts. Pārmarķējies neviens nav, visi paliek uzticīgi iepriekš atrastajiem punktiem. Nedaudz sirdīgāk uzbarots attiecībā pret iepriekšējiem vakariem, pārmetušies, kuri uzskatīja par vajadzību un ar optimismu gaidam tumsas iestāšanos!

Sestdiena 10.00 Pirmspēdējais rīts. Šā brīža izmaiņas trasē. CTC komanda nomainījusi tabulā vienu zivtiņu uz rupjāku, tādējādi saglabājot līdera pozīcijas. Carp Stalker pieparkojuši otru zivtiņu, tabulā ierindojoties otrajā pozīcijā. Dukši K ir pierunājuši šā brīža lielāko turnīra zivi - 17.250. No nulles izdevās nosprukt vēl vienai komandai - Carp Catchers Latvia 2.

Uz nullēm joprojām četras komandas.
Atgādinu, turnīrs beidzas rītdien plkst. 13:00. Tas nozīmē, ka jebkurai komandai vēl ir iespēja sagriezt tabulu kājām gaisā!!!

18.00 Gonka nedaudz pāri pusei, no lomu viedokļa šodien pilnīgs klusums. Visas cerības tiek liktas uz tumsiņu. Arī zivtiņa sevi atrāda krietni retāk. Turpinam čilot un gaidīt!

10.00 Piektdienas rīts! Lietus norimies un iestājies labs laikapstāklis copei, vienīgi varēja būt nedaudz jaudīgāks vējelis. Kopsavilkums par aizvadīto nakti:

Četras komandas (Carp Stalker, Copes Nams, Carp Tail Collectors, Das Bono Team) ir nokāpuši no nulles. CTC komanda vienīgā ir noslēgusi trīs zivju apli, kā arī Tomass uzlabojis savu personīgo rekordu! Neskatoties uz aktīvo copi atsevišķos sektoros, ar barošanu neviens nesteidz. Iespējams mūžīgā dilemma - iebarots ir par daudz vai par maz?! Kā mēs zinam, tad iemesto barību ūdenī ārā neizvilksi!

4Carpers komandu uz doto brīdi iepriecināja un sirdij straujāk sisties lika skaists, viņa augstība līnis! Turpinājums sekos!

6.00 Spraigs rīta cēliens divām komandām. Das Bono Team nokāpj no nulles ar 14.375 kg smagu zivīti, tādējādi Copes Noma komandu atmetot uz ceturto pozīciju reitinga tabulā. Savukārt CTC komanda izpilda minimālo uzdevumu noslēdzot trīs zivju apli ar 9.525 zivtiņu. To viņi paveic diezgan īsā laika sprīdī no plkst. 21:30 līdz 05:50. Pieredzējušie puikas zin, ka tas vēl neko nenozīmē, šis formāts uztur spriedzi līdz finiša signālam!

Piektdiena 3.00 Pasākumam sāk veidoties aprises. Īsi pirms plkst. 03:00 saņēmu izsaukumu uz septīto sektoru. Svēršanas laikā tiek noskaidrots, ka Tomasam ir izdevies pieparkot savu šā brīža personīgo rekordu - 17.100kg. Tradīcijas viņš zinot, bet sirds balss saka, kas tas turnīra laikā kritīs vēlreiz, kā arī rudenīgajā laikapstāklī īsti procedūrai neesot gatavs. “Ja kritīs, tad gan!”, tā Tomass par savu Big fišu.

23:59 Nepaguvu sagrupēties un doties uz savu nometni, kā saņēmu uzaicinājumu uz 4. sektoru fiksēt nākamās dāmas svaru. Komanda Carp Stalker atzīmējās ar 13.825 kg svarīgu karpiņu. Arī šie puiši izmantoja iespēju neizpaust ēsmu un pavadas tipu. Jozs tikai uzslavēja Rūda paveikto darbu saistībā ar marķēšanos. Darbs ar marķieri atmaksājās! Turpinājums sekos!

23:45 Copes nama komanda nokāpa no nulles, atzīmējoties ar 8.950 kg svarīgu zivtiņu! Tāpat kā iepriekšējās komandas pārstāvji, arī Māris atteicās no pavadas un ēsmas komentēšanas.
21.00 Beidzot pirmā dāma pieteicās uz foto sesiju. Loma autors Tomass detaļas par montāžu un ēsmu nevēlējās atklāt, sakot, ka par to runāt ir pāragri. Uz doto brīdi iesācēju veiksme griež pogas pieredzei!

15.00 Agra pēcpusdiena, vairākas komandas, kuras līdz šim bija uzticīgas tikai kobrošanai, pieslēdza arī barošanas taktikai spombu. Ūdenī ar ņirbuli redzams, ka komandas spēlējas ar šķidrumiem, novērojama šleife ūdens virspusē. Barošana notiek mazām porcijām, pēc principa - labāk biežāk, bet mazāk. Ja spomba, tad smalka frakcija, ja kobra, tad piļiks. Pagaidām neviena no taktiskajām niansēm nespēj uzrunāt dāmas uz foto sesiju. Turpinās lietus, turpinās izgaidīšana.

Ceturtdiena 10.00. Zvans par karpas vai amūra svēršanu un svara fiksēšanu protokolos tumsas aizsegā netika saņemts. Šodien līst lietus un līs diennakts garumā.

Nedaudz par dīķi un turnīra vēsturi.

Dīķis ir mākslīgi veidots (dabīgo resursu bijusī ieguves vieta). 8.3 ha platībā ar desmit priekš makšķerēšanaslabiekārtotiem sektoriem. Septiņi no tiem aprīkoti ar namiņiem. Zivs blīvums ir anormāls. Gintas (dīķa saimnieks) pat neuzņemas minēt, cik tonnu vai galvu skaits ir dīķī. Kā pats Gintas saka, viņam esot lielākās zivis visā aizsalstošajā reģionā. Ir skaidri zināms par astoņām 30+kg zivīm.

4Carpers turnīrs. Turnīrs ir teju kļuvis par tradīciju. Kopā sanākšanas un sezonas noslēgšanas pasākums. Turnīra uzvarētājs tiks noteikts pēc trīs lielāko zivju kopsvara. Pērn trijiniekā ierindojās 7. sektors (Massive Baits Latvia), 6. sektors (Sakret), 1. sektors (Hell Carp).

Kā būs šogad, laiks rādīs…

20.00. Tuvojas pirmo 12 stundu izskaņa. Līdz plkst. 18:00 drīkstēja borot ar smago artilēriju (bumbas, spombas, spodi u.c.). Ir komandas, kuras to izmantoja, ir komandas, kuras uzticīgas tikai kobrošanas taktikai. Visas komandas, kā viena, kaujinieciski noskaņotas un cerības liek uz pirmo nakti! Arī es, kā pasākuma organizators, ceru uz foto sesiju ar pirmajām karpu dāmām, lai pēcāk mēģinātu izspiegot un atspoguļot, Tev lasītāj, zivīgo taktiku un montāžu!
Turpinam ticēt un pacietīgi gaidīt satraucošo “pīīīī” signalizatoru pultīs!

15.00 Laikapstāklis lutina. Apritējušas turnīra pirmās sešas stundas. Kāds tikai nesen beidza marķēties, kāds pirmajā stundā jau izvietoja lamatas, kāds vēl to nav izdarījis. Sākas lielā cīņa ar sevi, kā sumo cīkstonis cīnās ar rahītu.

Trešdiena. 8.00

Labrīt! Šodien (02.10.) plkst. 9:00 starts tiks dots 4Carpers organizētajām sacensībām Taurāgē, Lietuvā. Uzvarētājs tiks noteikts pēc trīs noķerto lielāko zivju (karpas, amūra) kopsvara. Dalību ņem desmit dažādas raudzes komandas. Uz starta redzami gan Latvijas izlases dalībnieki, gan treneri, bijušie treneri, gan šā brīža oficiālā karpas rekorda turētāji, un citi karpu copes entuziasti. Seko līdz teksta tiešraidei, lai uzzinātu, kas palīdzēs uzvarēt - pieredze vai iesācēju veiksme!?

Sektoru izlozes rezultāti:

1 CARP CATCHERS LATVIA 2

2 ENERGY CARP

3 DUKŠI K

4 CARP STALKER

5 COPES NAMS

6 MĪTAVA

7 CARP TAIL COLLECTORS

8 DAS BONO TEAM

9 4CARPERS

10 MARTA TEAM

Sacensības atbalsta Copes Nams, NGT Latvia, Zebra Master, Copes Lietas, 4Carpers

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager