atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu
4.feb 1 15 2770
..
[15] Komentāri | dilst | aug
 
jureks

Laikam Tosmarniekā kožas,pa smuko!!!

04.02.10 Atbildēt | Ziņot 0
dzhams

eh cik ikru postaa :/, bet nu smukas bumbinjas!

05.02.10 Atbildēt | Ziņot 0
uldeens

to dzhams

aizej vēl paraudi kur saliktas salaku bildes-shamās tak ar uz nārstu iet;ashuki un raudas ar pilnas ar ikriem:)

normāls loms- trīs smukas mēra līdakas,apsveicu

05.02.10 Atbildēt | Ziņot 0
dzhams

to uldeens

es neraudu, bet domaaju logjiski. Labaak tad ziemaa zemmeerus ar uudaam kaceet, bet lielaas lai dara savu peecnaaceeju darbu! Tas tiiri subjektiivi un savus txt man vari patureet pie sevis, jo tev to nesaprast ko man noziimee daba un viss process ko sauc par makshkjereeshnu. Ne asakas tev.

05.02.10 Atbildēt | Ziņot 0
aigaigars

nu beidzot kāds sakarīgs cilvēks ar te! :)

05.02.10 Atbildēt | Ziņot 0
kilka

dzham - es tik tā intereses pēc - noteikti taču atlaidi to 12.01 ķerto lielo grūsno asari, ne? ;))

05.02.10 Atbildēt | Ziņot 0
Zivnieks

dzhams....

a kāda starpība kad līdaka ir noķerta???? ja vasarā tiek noķerta līdaka, tas, ka viņai vēl nav gatavi ikri nenozīmē, ka viņa pavasarī nenārstos....piemēram es domāju, ja šīs trīs līdakas šis cilvēks būtu izvilcis vasarā par ikriem un pēcnācējiem Tu neko neteiktu....tāpēc, manuprāt, ja māki to līdaku noķert, tad līdz pirmajam martam to arī var darīt tāpat kā vasarā vai rudenī :) Ne asakas

05.02.10 Atbildēt | Ziņot 0
aivrs777

to dzhams neredzu nekādu starpību starp noķerto līdaku vasarā vai tagad,tad rudens lielās arī visas jālaiž vaļā viņām tak arī jau pietiekami daudz ikru izveidojies-STULBUMS!

05.02.10 Atbildēt | Ziņot 0
dzhams

To oponentiem...

Shogad ziviim buus ljoti gruuta ziema jaapaarciesh, taa pat kaa bukiem un veel vairaakiem dabas beerniem, tapeec uzskatu ka katrs speeciigs indiviids var buutu svariigs shajaa ziemaa un labaak saudzeeju to un iesaku citiem. Par taadu lietu esat aizomaajushies?? Paeest jebkuraa laikaa var ieiet un veikalaa nopirkt, bet skaistu copes dienu nenopirksi! Paproveejat kaadreiz nokjert 4 un 2 atlaist, vakaraa jutiisi tikai gandariijumu par briivajaam... Domaaju ka cilveeki domaa ar galvu ne ar veederu, bet dazham laikam otraadi un tamdeelj nekad arii nesapratiis mani un manu domu gaajienu. Lai jums graapji pilni ;)

06.02.10 Atbildēt | Ziņot 0
gatis888

piedalos saudzīgaja zvejā dzhams tev taisnība...

08.02.10 Atbildēt | Ziņot 0
Zivnieks

dzhams

nesaprotu, kas vainas ziemai un kāpēc zivīm tā būs grūta??? Vienkārši neidzīvos švakākie indivīdi - notiks dabīgā atlase. Tas, ka daudzviet izslāps zivis tas ir tikai loģiski un normāli un tur Tu neko nevari padarīt. Tad jau agrāk, kad bija pavisam bargas ziemas praktiski nekas neizdzīvoja??? protams, ja cilvēkam gribās palaist vaļā zivtiņu ko viņš ir noķēris tas ir tikai apsveicami, bet nav NEKĀDAS nozīmes kurā gadalaikā viņš to ir izdarījis. bet ja zivis ir noķertas likumīgi, atļautā laikā un vietā es nesaprotu kā kāds var aizrādīt ko darīt un izteikt negatīvas piezīmes?? Viss es vairs neko neteikšu :) Un jā apsveicu Ivaru ar skaistu lomu :) Ne asakas arī turpmāk.

08.02.10 Atbildēt | Ziņot 0
dzhams

Tavs niks man izsaka DAUDZ ko un saprotu, ka mums nebuus nekad kompromisa!Esmu mednieks un makshkjernieks no beerna kaajas un dabaa pavadu ljoti daudz laika uz zinu, ka dariit var veciit daudz ko lietas labaa, lai ziviim un zveeriem buutu vieglaak paarziemot! Uzskatu, ka nevar resursus tikai smelt un smelt no dabas, tas noved pie izniiciibas [taa pat kaa muusu valst sisteema :P] Es nevienu paarmetumu nezisaku Ivaram, noteikti skaista cope diena, bet esmu par to lai taadas dienas buutu turpmaak!

08.02.10 Atbildēt | Ziņot 0
kilka

dzham - kā tad bija ar to asari??

08.02.10 Atbildēt | Ziņot 0
Zivnieks

dzhams

sorry teicu, ka vairs neko neteikšu, bet nu nevarēju atturēties....

aizbrauc uz Kaņieri un izglāb to, kas tur notiek.......pļac...te tukši dauzīt pa klaviatūru arī es māku....ko Tu esi izdarījis, lai zivīm būtu vieglāk pārlaist ziemu????? piemājas dīķi vai sīku ezereli baro ar skābekli??? palaidi vaļā pāris zivtiņas ko noķēri????? nu pļac...makšķernieks (nevis zvejnieks vai cilvēks, kas pelna ar to iztiku) ar saviem atļautajiem zvejas rīkiem nekad nenodarīs tādu postu, kā to izdara zivju slāpšana, kas ir dabīgs process. Un kompromisu es nemaz nemeklēju, vienkārši pasaku savas domas, jo nesaprotu Tavu viedokli šajā sakarā....zini cik ikri varēja būt tai līdakai kuru vasarā izvilki un noslānīji, vai Kilkas minētajam asarim???? ai labi....es esmu makšķernieks, kam ļoti garšo zivis, un es nekad nepirkšu veikalā zivi, ko varu noķert pats ar atļautiem rīkiem, atļautā vietā un laikā, pat ja tas nozīmē, ka esmu "sūda gaļinieks", jo man piemēram sagādā lielu baudu noķertu līdaķeli gardi pagatavot un iepriecināt ģimeni ar sevis sagādātām vakariņām.....

09.02.10 Atbildēt | Ziņot 0
17-niece

mammītes smukas!

09.02.10 Atbildēt | Ziņot 0

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs