zivis notīra, filejas iesmērē ar sinepēm, atstāj iemarinēties(var pat visu nakti). Pirms cepšanas sagriež mazākos gabaliņos, un cep kā parasti pievienojot visas garšvielas. Gatavos gabaliņus liek pīlē kārtām ar burkāniem, sīpoliem, nedaudz ķiploka, krējuma, majonēzes,(var nedaudz kečupa),pielej pavisam nedaudz ūdeni,vāku virsū un sautē līdz burkāni mīksti......labu ēstgribu....
njamm njamm :)
mm..;) neatteiktos no tāda garduma
padalies ar recepti
Jā, padalies. Par zivīm ar sinepēm neko nebiju dzirdējis, izklausās garšīgi.
zivis notīra, filejas iesmērē ar sinepēm, atstāj iemarinēties(var pat visu nakti). Pirms cepšanas sagriež mazākos gabaliņos, un cep kā parasti pievienojot visas garšvielas. Gatavos gabaliņus liek pīlē kārtām ar burkāniem, sīpoliem, nedaudz ķiploka, krējuma, majonēzes,(var nedaudz kečupa),pielej pavisam nedaudz ūdeni,vāku virsū un sautē līdz burkāni mīksti......labu ēstgribu....
paldies par recepti. Noteikti pamēģināšu
kūpinātai vimbai laikam ar asakām ir cīnīties visvieglāk