Kadu malku Valdi esi licis ?
Kā Tev viņus izdevās nokvēpināt. Es kūpinu ar ābeli, smuki dzelteni sanāk.
Izskatās smeķīgi,kāda vaina.
ES nezinu bet man iznāk gaiši brūni Ar ķirsi sarkanīgi
Pirmā reize jaunā kūpinātavā...biki nošāvu greizi ar cukām...par ātru aizšāvu skursteni ciet...nākano jau vis būs kā vajaga,līdz šim jau man bija tikai bedres variants ar oglēm kur sakarīgi var tikai karpu pagatavot
"aizšāvu skursteni ciet", vot te es kaut ko nesaprotu:)))
Kad aiztaisa skursteni tad dūmi iet caur kasti un ja dūmu iedod par ātru tad fiša ir tāda kā man sanāca....
:) Nu diezi vai tur tā vaina, jo tev jau melnais dūms(sodrēji) virsū, kuram tur nav jābūt vispār, šauj skursteni ciet vai ne.
Un vispār, priekš kam samudruji?? Taisi tā kā Aivaram, metini to caurumu ciet, un ieliec kādu pagalīti vai skaidas dūmam.
Ar kasti vis ir štokos...pie katra štumenta roka ir jāpiešauj...un pirmai reizei ir pat ļoti labi....
Problēma ir tanī, ka pirms liec tāda tipa kūpinātavās viņa ir riktīgi jāizkarsē un jāuztur patstāvīgu temperatūru.
Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!
reģistrēties
skaidrs
Kadu malku Valdi esi licis ?
Kā Tev viņus izdevās nokvēpināt. Es kūpinu ar ābeli, smuki dzelteni sanāk.
Izskatās smeķīgi,kāda vaina.
ES nezinu bet man iznāk gaiši brūni Ar ķirsi sarkanīgi
Pirmā reize jaunā kūpinātavā...biki nošāvu greizi ar cukām...par ātru aizšāvu skursteni ciet...nākano jau vis būs kā vajaga,līdz šim jau man bija tikai bedres variants ar oglēm kur sakarīgi var tikai karpu pagatavot
"aizšāvu skursteni ciet", vot te es kaut ko nesaprotu:)))
Kad aiztaisa skursteni tad dūmi iet caur kasti un ja dūmu iedod par ātru tad fiša ir tāda kā man sanāca....
:) Nu diezi vai tur tā vaina, jo tev jau melnais dūms(sodrēji) virsū, kuram tur nav jābūt vispār, šauj skursteni ciet vai ne.
Un vispār, priekš kam samudruji?? Taisi tā kā Aivaram, metini to caurumu ciet, un ieliec kādu pagalīti vai skaidas dūmam.
Ar kasti vis ir štokos...pie katra štumenta roka ir jāpiešauj...un pirmai reizei ir pat ļoti labi....
Problēma ir tanī, ka pirms liec tāda tipa kūpinātavās viņa ir riktīgi jāizkarsē un jāuztur patstāvīgu temperatūru.