Lomiņš pa pirmo! Bet tas, ka sapals ir kaut kāds nelietojams pārtikā un negaršīgs, tās gan ir muļķības. Vajag mācēt pagatavot. Es pat teiktu, ka sapals pēc garšas otrajā vietā tūliņ aiz asara. Gaumes lieta, bet, ka sapals ir negaršīgs - to gan pirmo reizi dzirdu. Rudulis - jā - tikai zupā, bet sapals? Nu nē...
o shitaas zives ir kaifs vilkt mazaa upiite :)
man ar loti patik tik es parasti julija un augusta un copeju 6m plata upe kur apkart krumi un tad gan forsi wilkt ka wins nes krasta
Labi sapalēni , apsveicu !
NU VECĪT!!!!!CEPURI NOST!!!
Cepuri nost loms loti labs apsveicu -bet ir viens jautajums?gastronomiska ziņa sapals ir pedeja nulle :)) nafiga nelaid vaļā?
gastronomiski točno nekā nav, bet pārsvarā visi ierij tā ka nav jēgas atlaist..bet cope interesanta...
nu tad sorry:)))
Sapals ir garšīga zivs, es cepu cepeškršnī. Rudulis ir smuks bet absolūti neēdams
kaut gan ja lietot ekstraktoru tad var akkurati ataķēt:)))
Nu protams tas ir kā kuram. Bet sapals oij nē pēc garšas nekas labs
nu negribaas piekrist par sapala gastranomisko veertiibu!!!! man ir sava recepte un čomi kas ir noproveejuši maina domas par 180!!!!
Lomiņš pa pirmo! Bet tas, ka sapals ir kaut kāds nelietojams pārtikā un negaršīgs, tās gan ir muļķības. Vajag mācēt pagatavot. Es pat teiktu, ka sapals pēc garšas otrajā vietā tūliņ aiz asara. Gaumes lieta, bet, ka sapals ir negaršīgs - to gan pirmo reizi dzirdu. Rudulis - jā - tikai zupā, bet sapals? Nu nē...
mihail tu ir pilniigs losis!tu pat zivis neatshkir!kas tu pa copmani! tin sawu dirsu ni shejienes