a tev varbūt vienkārši ikri negaršo:D Es arī vienu cilvēku zinu, kam negaršo. Bet tas labi, man vairāk paliek:D
Ikrus pirmkārt vēlams pēc iespējas svaigākus - tobiš neturēt ilgāku laiku ledusskapī vai saldētavā. Otrkārt, tos var pagatavot miljons veidos - piemēram, paņem lielā bļodā, ar roku visus izspied no plēves, sanāks tāda normāla tīra massa. Ar to jau var izstellēties - gan tāpatās sacept ar sīpoliem, gan iejaukt omletē, gan arī pankokus sacept... ta da jeb ko:DDD
A šitie gan man kaut kā negaršoja. Iespējams nemāku pagatavot
Apcep sviestā tā lai ārpusīte jau kraukšķīga tad ir labie....
Būs jāpamēģina sviestā, bet cepu eļļā ar sāli un garšvielām. Sanāca kraukšķīgi, bet ar tādu nepatīkamu pēcgaršu:(
a tev varbūt vienkārši ikri negaršo:D Es arī vienu cilvēku zinu, kam negaršo. Bet tas labi, man vairāk paliek:D
Ikrus pirmkārt vēlams pēc iespējas svaigākus - tobiš neturēt ilgāku laiku ledusskapī vai saldētavā. Otrkārt, tos var pagatavot miljons veidos - piemēram, paņem lielā bļodā, ar roku visus izspied no plēves, sanāks tāda normāla tīra massa. Ar to jau var izstellēties - gan tāpatās sacept ar sīpoliem, gan iejaukt omletē, gan arī pankokus sacept... ta da jeb ko:DDD
Variti ikri!! mmmmmmm super!
Galvenais vinus neparvarit