atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu
22.mar 5 5 1802
30.01.2011.Zelts :)
[5] Komentāri | dilst | aug
 
Leopolds

A šitie gan man kaut kā negaršoja. Iespējams nemāku pagatavot

31.01.11 Atbildēt | Ziņot 0
valdiszarins

Apcep sviestā tā lai ārpusīte jau kraukšķīga tad ir labie....

31.01.11 Atbildēt | Ziņot 0
Leopolds

Būs jāpamēģina sviestā, bet cepu eļļā ar sāli un garšvielām. Sanāca kraukšķīgi, bet ar tādu nepatīkamu pēcgaršu:(

31.01.11 Atbildēt | Ziņot 0
mirtins

a tev varbūt vienkārši ikri negaršo:D Es arī vienu cilvēku zinu, kam negaršo. Bet tas labi, man vairāk paliek:D

Ikrus pirmkārt vēlams pēc iespējas svaigākus - tobiš neturēt ilgāku laiku ledusskapī vai saldētavā. Otrkārt, tos var pagatavot miljons veidos - piemēram, paņem lielā bļodā, ar roku visus izspied no plēves, sanāks tāda normāla tīra massa. Ar to jau var izstellēties - gan tāpatās sacept ar sīpoliem, gan iejaukt omletē, gan arī pankokus sacept... ta da jeb ko:DDD

01.02.11 Atbildēt | Ziņot 0
Kaasis

Variti ikri!! mmmmmmm super!

Galvenais vinus neparvarit

15.03.11 Atbildēt | Ziņot 0

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs