atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu
1.apr 4 5 1756
Konservi Se.13.ned (shoreiz sākumā izmarinēju etiķa marinādē ar sīpoliem utt (līdzīgi kā šašliku) un tikai tad spiedienkatlā. Izrādās arī rauda ir ēdama... Tipa kā ar sojas produktiem - galvenais samočīt viņai kaut kādu papildgaršu.
[5] Komentāri | dilst | aug
 
Lauric

Tā ir.Ja māk pagatavot,tad pat rauda ir ēdama un nav ne vainas.

05.04.11 Atbildēt | Ziņot 0
aigars_1964@inbox.lv

Senie latvieši ir teikuši(suņa sūds ir ēdams,ja to labi pagatavo)

05.04.11 Atbildēt | Ziņot 0
eerglis

tāpēc senie latvieši izmira :DDD

05.04.11 Atbildēt | Ziņot 0
_paa_

lielaas raudas tadas ap 800 -1000 gr. pat ir loti eedamas, vienkaarshi cepeshkraasnii ur kiplocinu un majoneezi mmmmm

06.04.11 Atbildēt | Ziņot 0
Jurik

paa! 800-1000gr raudas esmu redzējis tikai Diskoverī kanālā :D

06.04.11 Atbildēt | Ziņot 0

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs