atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu
8.mai 3 4 1420
kaukas ar kvalitāti nau pa ķeksi, nekamreiz būs labāk!
[4] Komentāri | dilst | aug
 
Runcis71

nJA ! TĀDA KUPRAINA TEV TĀ FORELE, VAI TIK NAV KUPRLASIS ! :DDDD

08.05.11 Atbildēt | Ziņot 0
mikucis15

īstenībā tagad ieskatoties!! ir mazliet dīvaina pie upes nelikās!!

08.05.11 Atbildēt | Ziņot 0
Karlis_K

Ālanti pie mums sastopami 2 veidu: ar orandžīgi sārtenu gaļu(kā forelēm) un ar baltu. Laikam vieni bija jūras, otri iekšzemes(mok otrādi). Tiem ar sārteno esot daudz augstāka kulinārā vērtība, var arī mazsalīt kā vimbu vai lašveidigos. Saku to ko lasijis, pats neesmu nekāds ālantu specs :) Noķēris tikai dažas reizes makšķerējot citas zivis, visbiežāk vecos laikos copējot pavasara raudas Abavā. Vienu virs kg arī uz roterīša Kanierī. Pēdējais bija ar sarteno gaļu, noēdu gan ceptu. Ja godigi par garšu nefanoju(asaku blīvums ar piebesīja!), mok gaumes lieta, Gaujas sapals man labāk smeķē :)

08.05.11 Atbildēt | Ziņot 0
Karlis_K

ou sajaucu, gribēja rakstīt zem ālantbilžas :D

08.05.11 Atbildēt | Ziņot 0

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs