Formai jābūt tik karstai,lai ar pliku roku nevarētu noturēt.Tad kausiņš ar kuru smel svinu un lej -ar nedrīkst būt pa mazu,lai momenta neatdzistu.Smeļ un momentā lej formā,pārējo traukā atpakaļ.Un ar tiem svina sakausējumiem ar visādāki cipari var sanākt!!!
tu ists arhimeds
Es tikai mācos , līdz Arhimedam vēl tālu .
Praktiski varbūt,bet vizuāli nevisai, laikam jau pirmie kucēni būs jāslīcina:)
Formai jābūt tik karstai,lai ar pliku roku nevarētu noturēt.Tad kausiņš ar kuru smel svinu un lej -ar nedrīkst būt pa mazu,lai momenta neatdzistu.Smeļ un momentā lej formā,pārējo traukā atpakaļ.Un ar tiem svina sakausējumiem ar visādāki cipari var sanākt!!!
Jā,aizmirsu...kauss no alumīnija vai cita materiāla,pie kā svins nelīp.
KAA TU VINUS IZLEJ??
Man ir speciāla formiņa viņu liešanai , uzvāru svinu , saleju un ir .
kur tu dabuji tas forminas ? un ka tu to griezuli ievieto vai to actinju?
kur tu dabuji tas forminas ? un ka tu to griezuli ievieto vai to actinju?
Formiņas nāca no Vācijas , griezulīti pirms liešanas ieliek formiņā , priekš tā tur ir speciāli izveidota vietiņa , pielej ar svinu un viss .
www.ebay.co.uk/sch/anglingmo...1.c0.m14&_vc=1
kaut kas no šis sērijas
ja paldies liels
--->vairis.
Tu uz viniem skaties, vai liec lietaa???