atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu
1.mai 5 8 1749
Būs līdaku konservi burciņās.... Līdakas fileja 2.kg Sīpoli 1.kg Esence 3.ēdamkarotes normālas Sāls pēc garšas Rupji malti melnie pipari daudzums receptē.... Saulespuķu eļļa Fileju ,bez nevienas asakas un ādas,sagriež 1 reiz 1cm kubiņos un ne lielākus,sīpolus arī sagriež smalki un to visu katlā sajauc,tad pievieno sāli un ļoti nikni sajauc ar roku visu saspaidot lai sīpoli ar fileju riktīgi sakožas tad uzlej esenci un atkal ļoti rupīgi sajauc bet jau ar karoti jo esence roku sakodīs :))) un vāku virsū uz 15-20 min lai ievelkas.... Tad ņem nelielu katliņu un apmēram, atkarībā no šķivja lieluma, 100-150 ml ielej eļļu un karsē kamēr sāk kūpēt,tas liecina par vajadzīgo temperatūru ,kamēr katiņš silst uz šķivja uzliek plānā kārtā gatavo masu un un viducī ieber nelielu kaudzīti piparu un tad rūpīdi visu pārlej ar karsto eļļu tā lai tā tiktu uzlieta katram gabaliņampie šā procesa jābūt ļoti uzmanīgam jo karstā eļļa uz šķīvja vārīsies lejot,un tad vēl apmaisa un liek burkā un tā kamēr vis gatavs,katreiz uz šķīvja paliks lieka eļļa ko vienkārši izlej ,šis receptes daudzums ir apmēram 6 porcijas uz lielā šķīvja.....LABU APETĪTI....
[8] Komentāri | dilst | aug
 
advokaats_liidacis

Recepti atsūtīsi?

19.05.11 Atbildēt | Ziņot 0
Zivmens

jā izskatās interesanti. recepte noteikti noderētu! :)

19.05.11 Atbildēt | Ziņot 0
Zivnieks

Valdi, klāj vaļā, izskatās gardi :)))

19.05.11 Atbildēt | Ziņot 0
linis1

Izskatās jau vienkārša,bet kāda???

19.05.11 Atbildēt | Ziņot 0
valdiszarins

Nu ir arī recepte kulināriem...ja ir vēlēšanās tad draugos.lv ir visa procesa bildes....manā galerejā...

19.05.11 Atbildēt | Ziņot 0
ivo
ivo :

karuusas arii var taa pagatavot ?

20.05.11 Atbildēt | Ziņot 0
valdiszarins

Diez vai viena recepte der visām zivīm ?????

20.05.11 Atbildēt | Ziņot 0
RolisLiepaja

Hmm, būs jānoprovē :)

16.06.11 Atbildēt | Ziņot 0

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs