atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu
1.aug 2 5 1456
Lokanie
[5] Komentāri | dilst | aug
 
RolisLiepaja

Cepšanai labākais izmērs !

02.08.08 Atbildēt | Ziņot 0
Kristapz

Cept būtu izniekot, speciāli šim notikumam ierīkojām dārzā žāvētavu

02.08.08 Atbildēt | Ziņot 0
RolisLiepaja

Beidzat par to gaumi muldēt , Tu tak arī neēdi visu laiku kūpinātas desas , bet katru reizi gribās ko citu !

02.08.08 Atbildēt | Ziņot 0
jurchix

NU KŪPINĀTAM ZUTIM IR CITA VĒRTĪBA, BET ARĪ PĪĻPANNĀ SUTINĀTAM NAV NE VAINAS!!!!

05.08.08 Atbildēt | Ziņot 0
RolisLiepaja

Citi zuti tādā veidā uzskata par neēdamu , bet lieto tikai zušu buljonus , kā piemēram Anglijā ! Viens vecs zušu zvejnieks , kurš masveidā viņus ķēra ar murdiem Liepājas ezerā atzina , ka vienīgais , kā vēl viņš ēstu zuti ir vārīts skābeņzupā !!! Jāsaka pašam , ka labprāt es viņu ēdu dažādos veidos , bet ir bijis periods , ka negribēju viņus pagatavotus nemaz redzēt , kas par daudz tas par skādi :))) Vispār man jau tie zutēni līdz 400 gr tieši visvairāk garšo , rudens zutis virs kilograma , tik trekns paliek ,ka vairāk par pāris gabaliņiem apēst ir grūti :)) Labu apetīti !:)))

06.08.08 Atbildēt | Ziņot 0

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs