atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu
6.jan Zivis
6.jan 1 12 4543
buljlji bija taa satrakojushies,ka izvelkot putas pa muti gaazaas laukaa
[12] Komentāri | dilst | aug
 
Pics1

Pastāsti, kādu labu recepti, kā šos sagatavot ēšanai

25.04.12 Atbildēt | Ziņot 0
andriskkk

Pamēģināju vairākus variantus kā tos mošķus pagatavot, man vairāk patika sautēti tomātu mērcē... Cepti ne pārāk, kūpināt neesmu mēģinājis :))

25.04.12 Atbildēt | Ziņot 0
Dzeerve

kūpināts normāls, cepts ritīgi labs

25.04.12 Atbildēt | Ziņot 0
straikers

mola otrajā pusē ņem labāk!!!

25.04.12 Atbildēt | Ziņot 0
Ruu
Ruu :

mola otrajaa pusee domaaju tieshi tas pats ir,tur ir jaasaprot kur shie ir un tad var sakjert spaini mieriigi:)

25.04.12 Atbildēt | Ziņot 0
carpix

Kūpinot sanāk diezgan pasauss. Bet garšīgs.

26.04.12 Atbildēt | Ziņot 0
Ruu
Ruu :

lai nepaliktu sauss,var ielikt iekshaa spekja gabalinju

26.04.12 Atbildēt | Ziņot 0
Dzeerve

mola otrajā pusē ir biš savādāka tehnika vajadzīga. man atkal kūpinot sanāca pārāk sulīgs, nevaru sausāku dabūt :D

26.04.12 Atbildēt | Ziņot 0
giko
giko :

Speķis šim pa luknu būs, nav jau nekāda ekskluzīvā zivs.

Iedod žaru lielāku un paliks sausāks.

26.04.12 Atbildēt | Ziņot 0
Ruu
Ruu :

:)kaa nu kuram ar to ekskluziivumu,man Ziemelj vidzemniekam taa ir gana ekskluziiva:))

26.04.12 Atbildēt | Ziņot 0
Pics1

man negaršoja ne cepts, ne kūpināts- diemžēl, vairāk neķeršu šos ambāļus

02.05.12 Atbildēt | Ziņot 0
Ruu
Ruu :

juuraa jau ir gana citu ko kjert:)

02.05.12 Atbildēt | Ziņot 0

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs