Pastāsti, kādu labu recepti, kā šos sagatavot ēšanai
Pamēģināju vairākus variantus kā tos mošķus pagatavot, man vairāk patika sautēti tomātu mērcē... Cepti ne pārāk, kūpināt neesmu mēģinājis :))
kūpināts normāls, cepts ritīgi labs
mola otrajā pusē ņem labāk!!!
mola otrajaa pusee domaaju tieshi tas pats ir,tur ir jaasaprot kur shie ir un tad var sakjert spaini mieriigi:)
Kūpinot sanāk diezgan pasauss. Bet garšīgs.
lai nepaliktu sauss,var ielikt iekshaa spekja gabalinju
mola otrajā pusē ir biš savādāka tehnika vajadzīga. man atkal kūpinot sanāca pārāk sulīgs, nevaru sausāku dabūt :D
Speķis šim pa luknu būs, nav jau nekāda ekskluzīvā zivs.
Iedod žaru lielāku un paliks sausāks.
:)kaa nu kuram ar to ekskluziivumu,man Ziemelj vidzemniekam taa ir gana ekskluziiva:))
man negaršoja ne cepts, ne kūpināts- diemžēl, vairāk neķeršu šos ambāļus
juuraa jau ir gana citu ko kjert:)
Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!
reģistrēties
skaidrs
Pastāsti, kādu labu recepti, kā šos sagatavot ēšanai
Pamēģināju vairākus variantus kā tos mošķus pagatavot, man vairāk patika sautēti tomātu mērcē... Cepti ne pārāk, kūpināt neesmu mēģinājis :))
kūpināts normāls, cepts ritīgi labs
mola otrajā pusē ņem labāk!!!
mola otrajaa pusee domaaju tieshi tas pats ir,tur ir jaasaprot kur shie ir un tad var sakjert spaini mieriigi:)
Kūpinot sanāk diezgan pasauss. Bet garšīgs.
lai nepaliktu sauss,var ielikt iekshaa spekja gabalinju
mola otrajā pusē ir biš savādāka tehnika vajadzīga. man atkal kūpinot sanāca pārāk sulīgs, nevaru sausāku dabūt :D
Speķis šim pa luknu būs, nav jau nekāda ekskluzīvā zivs.
Iedod žaru lielāku un paliks sausāks.
:)kaa nu kuram ar to ekskluziivumu,man Ziemelj vidzemniekam taa ir gana ekskluziiva:))
man negaršoja ne cepts, ne kūpināts- diemžēl, vairāk neķeršu šos ambāļus
juuraa jau ir gana citu ko kjert:)