piekāšu šitas asaku čupas,ķert ir interesanti,bet nu ēdams viņs galīgi nav!ne cepts,ne kūpināts,ne sautēts!kadi gadi 7 atpakal aizbraucu pirmo reiz uz sitiem draņķiem,savilku 13kg,vot un domaju kam lai tagad izdala viņus,visi mani sūtija ar viņiem... :D :D :D
Cilveeki ir mazliet izlepushi,visi grib jau gatavu, lai uz paplaatiites pasniedz.Kuupinaatus var siekalainu muti apeest.Un sauteeju saldajaa kreejuminjaa,bija labi,to pashu jau vareetu arii par salaku pateikt,nav jau nekaadi milzenji.Katrai zivtinjai sava veertiiba.
Richuks- nav tik traki, pats arī ainažos saķēru lučus, un izkūpināju(ļoti garšīgi, ja pieskata temperatūru, neļauj "izžūt" un beigās piemet priežu čiekurus(čiekuri dod tādu patīkamu garšu lučiem) :)
Labs
piekāšu šitas asaku čupas,ķert ir interesanti,bet nu ēdams viņs galīgi nav!ne cepts,ne kūpināts,ne sautēts!kadi gadi 7 atpakal aizbraucu pirmo reiz uz sitiem draņķiem,savilku 13kg,vot un domaju kam lai tagad izdala viņus,visi mani sūtija ar viņiem... :D :D :D
Cilveeki ir mazliet izlepushi,visi grib jau gatavu, lai uz paplaatiites pasniedz.Kuupinaatus var siekalainu muti apeest.Un sauteeju saldajaa kreejuminjaa,bija labi,to pashu jau vareetu arii par salaku pateikt,nav jau nekaadi milzenji.Katrai zivtinjai sava veertiiba.
Labs loms. Ko uz āķa liki- motili, balto, speķi.?
balto
Richuks- nav tik traki, pats arī ainažos saķēru lučus, un izkūpināju(ļoti garšīgi, ja pieskata temperatūru, neļauj "izžūt" un beigās piemet priežu čiekurus(čiekuri dod tādu patīkamu garšu lučiem) :)