:) laža vecīt! Nākamreiz ja gribas kūpināt zandartu, negriez vinju uz pusēm. Izņem iekšas, ar salveti noslauki, uzber sāli un uz 2.5h, 70-80 grādos pakūpini. Saka, ka garšo pēc zuša.
Priekš zandarta tiešām par daudz garšvielu :( , bet gaumes jau ar dažādas ;) Citreiz pamēģini ar 4daļu no tā ko redzam- varbūt nolemsi lietot vēl mazāk :) jo zandartam nav "upes" aromāta kas jānomāc ar garšvielām, līdz ar to var baudīt ZIVI ;)
quattro19 - kāpēc jācepjās ja tev cilvēki iesaka kautko labu? Vai esi mēģinājis tā, kā iesaka? Bet neviens jau nespiež. Vienkārši ir zivis, kuru būtību var saprast lietojot pēc iespējas mazāk garšvielas vai nelietojot nemaz. Pamēģini. Varbūt iepatiksies :) Bet tāpēc ka iesaka nevajag jau riet ;) Lai veicas
neizskatās apetelīgi.. :)
ar smiltim ?
njā labu zivi sabojāt ir jāmāk.
Skauž???
:D tici man, neskauž. Šitā sabojāt tādu zivi. Pie tāda garšvielu kārtojuma, tu pat nevari sajust, kā tā zivs patiesībā garšo.
JA TEV NESKAUŽ, TAD TEV NAV POH.....? Vai tad tev jābauda. Āzis.
nja.... skaisti.... intelektuālisma kalngals..... Lai veicas
:) laža vecīt! Nākamreiz ja gribas kūpināt zandartu, negriez vinju uz pusēm. Izņem iekšas, ar salveti noslauki, uzber sāli un uz 2.5h, 70-80 grādos pakūpini. Saka, ka garšo pēc zuša.
Priekš zandarta tiešām par daudz garšvielu :( , bet gaumes jau ar dažādas ;) Citreiz pamēģini ar 4daļu no tā ko redzam- varbūt nolemsi lietot vēl mazāk :) jo zandartam nav "upes" aromāta kas jānomāc ar garšvielām, līdz ar to var baudīt ZIVI ;)
nesaprotu-Jums visiem nav pohuj kā es zivis kūpinu, kāda tur starpība cik garšvielas beru. man tā garšo. taisat un ēdat savējās kā gribat.
quattro19 - kāpēc jācepjās ja tev cilvēki iesaka kautko labu? Vai esi mēģinājis tā, kā iesaka? Bet neviens jau nespiež. Vienkārši ir zivis, kuru būtību var saprast lietojot pēc iespējas mazāk garšvielas vai nelietojot nemaz. Pamēģini. Varbūt iepatiksies :) Bet tāpēc ka iesaka nevajag jau riet ;) Lai veicas
katru nedēļu meiģinu savādāk
da neprasīju es padomu par garšvielu izvēli, tā ir mana recepte un beidzam tēmu.