Viss gandrīz pareizi, tikai izņemot sāli :) 1.Sāls sausina fileju, vēlāk cepot nebūs sulīga. Es sāli kaisu kad jau apcepusies. 2. Lai sāls aizkavētu gaļas bojāšanos siltumā, to vajag sakaisīt pamatīgi, bet tā jau būs pārsālīta vobla :) Galvenais notīrītajai filejai jābūt sausai(apsālīta būs mitra) un labi ventilējamā iepakojumā, groziņā vai audekla tīstoklī, tikai ne polietilēna maisiņos.
Viss gandrīz pareizi, tikai izņemot sāli :) 1.Sāls sausina fileju, vēlāk cepot nebūs sulīga. Es sāli kaisu kad jau apcepusies. 2. Lai sāls aizkavētu gaļas bojāšanos siltumā, to vajag sakaisīt pamatīgi, bet tā jau būs pārsālīta vobla :) Galvenais notīrītajai filejai jābūt sausai(apsālīta būs mitra) un labi ventilējamā iepakojumā, groziņā vai audekla tīstoklī, tikai ne polietilēna maisiņos.
Surimi uz akmeņa ņamma :)
Akmens - sirdsveidīgs :)
Ar to sālīšanu tiešām nevajag steigties,nātres,alkšņu lapas,kaut vai plika zāle,tikai ne sāli...
Piekrītu! Sāli pašās beigās...