atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu
29.jūl Ņamma...
29.jūl 1 5 2177
lai nav jāstaipa līdzi lieki kg, zivi filējam pie upes, nedaudz apkaisam ar sāli, ietinam papardēs/ nātrēs. copes beigās uzcepam uz ugunskura.
[5] Komentāri | dilst | aug
 
Karlis_K

Viss gandrīz pareizi, tikai izņemot sāli :) 1.Sāls sausina fileju, vēlāk cepot nebūs sulīga. Es sāli kaisu kad jau apcepusies. 2. Lai sāls aizkavētu gaļas bojāšanos siltumā, to vajag sakaisīt pamatīgi, bet tā jau būs pārsālīta vobla :) Galvenais notīrītajai filejai jābūt sausai(apsālīta būs mitra) un labi ventilējamā iepakojumā, groziņā vai audekla tīstoklī, tikai ne polietilēna maisiņos.

29.07.14 Atbildēt | Ziņot 0
sivens

Surimi uz akmeņa ņamma :)

29.07.14 Atbildēt | Ziņot 0
maksi2

Akmens - sirdsveidīgs :)

29.07.14 Atbildēt | Ziņot 0
Tonis

Ar to sālīšanu tiešām nevajag steigties,nātres,alkšņu lapas,kaut vai plika zāle,tikai ne sāli...

21.08.14 Atbildēt | Ziņot 0
Agronkulis

Piekrītu! Sāli pašās beigās...

22.08.14 Atbildēt | Ziņot 0

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs