Te, kaut kā sanāca līdz Sarkanai jūrai aizšaut, tad nu no mola šādus varēja vilkt, pat nedomāju ka šiem tāds spēks kā 2kg līdakai ! :) / toties cik garšīgi / , jā gaļinieka sapnis. :DDDDD
Šamiem tak turbīne, kā iedod ,maz neliekās, pretestībai vajadzētu būt labai:)
Padomju laikos ,kad zivju bodēs parasti bija tikai konservi, mātei vienmēr liku šamos pirkt ,jo kalmāri bija praktiski vienmēr. Garšo kopš 6 gadu vecuma:)
Jap ! Turbīna tam laba un kad ceļ laukā vēl pa gaisu strūklu kā valis uzšauj ! Ķer uz vobleriem kam speciāli āķi , kas ir kā daudžuburi bez atskabargām, jo šis lops kad ar taustekļiem saķer labi uzsēžas. Nost pats neņēmu - tas vietējo ,,ziņā,, ! :D
Kur tu šito izvilki?
Kaut ko Tu te muhlij , nav taču pie mums tādu zvēru .
Tā tak jūras zilā puča...
Te, kaut kā sanāca līdz Sarkanai jūrai aizšaut, tad nu no mola šādus varēja vilkt, pat nedomāju ka šiem tāds spēks kā 2kg līdakai ! :) / toties cik garšīgi / , jā gaļinieka sapnis. :DDDDD
Bet uz ko viņi ķeras ?
man no tāda būtu āķi ārā ņemt bail:D
kalmārs?
Šamiem tak turbīne, kā iedod ,maz neliekās, pretestībai vajadzētu būt labai:)
Padomju laikos ,kad zivju bodēs parasti bija tikai konservi, mātei vienmēr liku šamos pirkt ,jo kalmāri bija praktiski vienmēr. Garšo kopš 6 gadu vecuma:)
Ar tiem kalmārveidīgajiem jāprot pagatavot,nevar pārvārīt,jo ilgāk vāri ,jo cietāks paliek,-kā gumija...:)
Tas tiesa, tāpat ar cepšanu bez vārīšanas. Ir daudz cilvēku ,kas šamos neēd, līdzīgi kā nēģus un latvijas sieru...
Jap ! Turbīna tam laba un kad ceļ laukā vēl pa gaisu strūklu kā valis uzšauj ! Ķer uz vobleriem kam speciāli āķi , kas ir kā daudžuburi bez atskabargām, jo šis lops kad ar taustekļiem saķer labi uzsēžas. Nost pats neņēmu - tas vietējo ,,ziņā,, ! :D
mārrutku marinādē un uz pannu, delikatese...