atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu
9.sep 1 3 1314
Iepriekšējās reizēs saķertās un iesālītās nu jau auksti kūpinātas būs ko ēst visu ziemu.
[3] Komentāri | dilst | aug
 
hecs7

Vitiņ, kā Tu taisi to auksto kūpināšanu?

21.10.15 Atbildēt | Ziņot 0
vita
vita :

Es ne. labi čomi izpalīdz.

21.10.15 Atbildēt | Ziņot 0
vita
vita :

Mans uzdevums samakšķerēt, iztīrīt, labi iesālīt, tad atkal nomazgāt, pamērcēt, ja vajag un atdot kūpināt. Kūpināšana ilgst apmēram divas, trīs dienas.

21.10.15 Atbildēt | Ziņot 0

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs