atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu
30.okt 4 8 2345
[8] Komentāri | dilst | aug
 
k.roplis

uzreiz redzams, ka labi un kvalitatīvi paveikts darbs

05.11.15 Atbildēt | Ziņot 0
bushmans

.. cepurnost,,, zergut !

05.11.15 Atbildēt | Ziņot 0
andiska

Vai nevajag labākas kurtuves durvis? Lai var "glušīt" gaisa padevi pie pārāk intensīvas kuršanās.

05.11.15 Atbildēt | Ziņot 0
Kalns111

Piekrītu, vajag! Pašlaik "glušīju", kā Tu saki, ar aizbīdāmu metāla plāksni, kas pavīd vienā no bildēm..

05.11.15 Atbildēt | Ziņot 0
osis
osis :

Malacis,kūpinātava uz goda!Gaļas kūpināšanai gan maķenīt par īsu gabals-no kurtuves līdz kūpinātavai.Būs jākurina ar zaļu malku un baigi jāslāpē uguns.

05.11.15 Atbildēt | Ziņot 0
okots

malacis!! būs no kā pašpikot

05.11.15 Atbildēt | Ziņot 0
tontons7

Cmuki, vienīgi 100 grādu kūpiņam par daudz, man tā šķiet, tur jau sanāk cepšana :)

05.11.15 Atbildēt | Ziņot 0
vinnijs

Patīk cilvēki,kuriem rokas neaug no dupša!!!! Laba kūpinātava! Pie vajadzības,varu pakonsultēt par marinādēm un kūpināšanu. Lai labi kūp un garšo!!!!

06.11.15 Atbildēt | Ziņot 0

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs