atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu
17.dec 4 6 3132
Sevi šad tad arī jāpalutina :) pirmo reizi pamēģināju cept netīrot zvīņas...nav tas...ir vērts čakarēties un tīrīt zvīņas kraukšķīgās ādiņas dēļ :)
[6] Komentāri | dilst | aug
 
waffenss88

netīri zvīņas,nodīrā daudz vienkāršāk,un ādiņa cepjot tāpat ktaukšķīga... :)

09.01.17 Atbildēt | Ziņot 0
turbo

A no šīs vietas nedauz sīkāk lūdzu pastāsti :)

09.01.17 Atbildēt | Ziņot 0
waffenss88
waffenss88 > turbo:

ņem asu nazi un dīrā,,,argriez gar muguras spurām gar žaunām un velc nost zvīņas ar visu ādu smuki viss nonāk nost..... :) daudz ātrāk nekā notīrīt vnk zvīņas...:)

10.01.17 Atbildēt | Ziņot 0
Archey

kā var ādiņa cepjot būt kraukšķiga, ja tu viņu esi nodīrājis un iemetis misenē??? :)) es gan esmu uzskatu, ka ir vērts pačakarēties tīrot zvīņas, jo tad tai zivtiņai ar brūnu ādiņu un kraukšķīgām spuriņam ir pavisam cita garša :)

10.01.17 Atbildēt | Ziņot 3
otinjsh
otinjsh > Archey:

Vērts ir pačakarēties ar āšukiem līdz 150, nu 200gr max. Tālāk jau baigi besīgi lielos skablīt. Ja nu vienīgais ir tas elektriskais aparāts un zivs nav apžuvusi, tad gan. :)

Vispār visgaršīgākie āšuki ir līdz tiem 150mit, mmm.

10.01.17 Atbildēt | Ziņot 0
basketbolists
basketbolists > Archey:

Novelc ādu,uzbre sāli,paturi pus stundu,tad apviļā miltos un cep,būs tev kraukšķīgi un sulīgi ašuki

10.01.17 Atbildēt | Ziņot -1

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs