atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu
27.mar 11 4 2847
[4] Komentāri | dilst | aug
 
urmaas

Foreļmaizīte ar olu-interesants risinājums. Būs jānoprovē.

27.03.17 Atbildēt | Ziņot 0
copeetaaja

Ir laba!

27.03.17 Atbildēt | Ziņot 0
poppers

Karaliskām maizītēm virsū vēl pietrūkst garnējums ar majonēzi... Pamēģiniet! ;)

27.03.17 Atbildēt | Ziņot 0
eMKa
eMKa :

Izskatās jau apetītelīgi :) ... BET, kā teica kāds izbujušais politiķis, protams, tikai "BET" ir no viņa repertuāra, tad vislielākā māklsa ir nesačakarēt pašas zivs garšu ar dažādām piedevām. Izbaudīt pašu zivtiņu- tādu viegli iesālītu.

Pēc tam jau var sākt eksperimentēt ar dažādām piedevām. Klasiski jau tikai vēl sīpoliņu uzgriezt, bik citronpiparus. Būs tā garša krietni piesātināta, bet pašas foreles maigums būs nokauts.

Tas gan stāsts par mežonīgos un tīros ūdeņos neķertu foreli.

Dīķos savādāk- cits ūdens sastāvs un arī pavisam cita garša zivij. Ir dīķi, kur nekad nebraukšu pēc foreles kā pārtikas, jo nesaumaucot visas galvā ienākošās piedevas, to vispār uz leju nevar dabūt :)

Bet nu jā, zivis vajag arī ēst, ne tikai ķert :)

27.03.17 Atbildēt | Ziņot 0

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs