Kamēr pārējas zivis mostas no garās ziemas nav citas izvēles kā ķert sapalus, gaidu līņu un karūsu laiku, mājvaboles sapals ierij diezgan dziļi tāpēc zivis paturēju nevis atlaidu, palaista ilgi neizdzīvotu.( nav kā uz spininga knapi aiz lūpas paņem ) Parasti noķertās izdalu kaimiņiem / radiem, lielāko 1 vai divas uzkūpinu un viss. Paldies par skaitu nezināju.
esmu daudz ko ēdis... vecīt ja tev ir piegarša, nu tad es nezinu, kur tu copē. Zāļu garšu piemēram var noņemt zivi turot etiķī vai pienā. Bet sapaliem nav bijusi nepieciešamība to darīt. Tas vairāk līņiem, karūsām novērojams
5 stundas upē. Uz grunteni, 6sapali 8.5kg lielākais 2.1kg visi uz mājvabolēm
kas par upi ja nav noslēpums? loms iespaidīgs
Aiviekste
vaitad nekas garšīgāks ēšanai nav noķerams? :))) es labāk ruduli ēdu, nekā šo! Pēc mana viedokļa.. ne gastronimskākā zivs.
Ir ēsts gan cepts, zupā vārīts, kūpināts..bet to dīvaino piegaršu šai zivij nekas nevar nosist! Paķert tīri sportam un atlaišanai jau laba zivs.
Kamēr pārējas zivis mostas no garās ziemas nav citas izvēles kā ķert sapalus, gaidu līņu un karūsu laiku, mājvaboles sapals ierij diezgan dziļi tāpēc zivis paturēju nevis atlaidu, palaista ilgi neizdzīvotu.( nav kā uz spininga knapi aiz lūpas paņem ) Parasti noķertās izdalu kaimiņiem / radiem, lielāko 1 vai divas uzkūpinu un viss. Paldies par skaitu nezināju.
kāds sakars te ar ēšanu? ko lai saka, tad tu nemāki gatavot, jo sapalam nav nekādas piegaršas. Un galvenokārt tā ir sportiska cope, tieši tā
Tu laikam neko citu neesi ēdis, ka nejūti piegaršu! tas humoram..gatavot māku arī.
esmu daudz ko ēdis... vecīt ja tev ir piegarša, nu tad es nezinu, kur tu copē. Zāļu garšu piemēram var noņemt zivi turot etiķī vai pienā. Bet sapaliem nav bijusi nepieciešamība to darīt. Tas vairāk līņiem, karūsām novērojams
Loms labs, ber par ēšanu piekrītu, nav tā labākā zivs, kuru ņemt tādā daudzumā. Turklāt viņam ir skaita ierobežojums, 1 par daudz.
Piekrītu iepriekšminētajam, šo zivi var ēst tikai tad, kad vairs galīgi nav ko ēst.