atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu
23.mar 0 3 1110
Asarīši āpstrādes procesā!
[3] Komentāri | dilst | aug
 
andicc

Iekš kā Tev tie asarim ir iebāsti ? Izskatās baigi garšīgi ''''

24.03.09 Atbildēt | Ziņot 0
zans
zans :

Vispār sālī! Tā tāda recepte, parasti izmantoju vistas cepšanai lai paātrinātu cepšanās procesu, vista gatava 40 minūtēs pie 180 grādiem, asaris 20 minūtēs pie 150 grādiem. Nezinu kādā veidā bet sāls paātrina cepšanās procesu - pārbaudīta metode vairāku gadu garumā.

24.03.09 Atbildēt | Ziņot 0
Angelz

Interesanta metode, buus jaapameegjina. Saals izmantots rupjais un uzkaisiits vnkaarshi uz pannas? Nav pa vidu folija vai kaads cepjamais papiirs?

29.04.09 Atbildēt | Ziņot 0

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs