Bez degšķidruma nesanāk? :)
Tā ir marināde :) Es arī vēlos vimbu, kūpinātu.
Tas tikai iekuram, kad kūpinātavu izsilda, tālāk kau viss kā Londonas labākajos namos. :)
Kas liedz, copeni rokās un uz upi.
Nevajag sarežģīt vienkāršas lietas. ;)
Kūpiņš laba lieta...
Ir, laba jo nav nekā labāka kā kūpināta vimba.
Nav ne kā labāka, kā viegli vītinata vimba! Kūpinātas vimbas gastronomiskās vērtības jūtami atpaliek no daudzām citām zivīm, manuprāt.
Ja nav grūti , padalies ar receptīti. Domāju ka vimbas vēl atvilksimies pie tik agra pavasara. Varēs paeksperimentēt ar receptēm. Vari uz PM paldies
Labāks ir kūpināts zanders jo nav asaku,bet garšiga ir jebkura zivs,un ja vēl paša ķerta...
Nu šo zivi tādā vairumā lai kūpinātu nesanāk vēl ķert. Tā ka būs jātic uz vārda. :)
Nav jau tikai vieni Zanderi jākūpina,kopā ar ļeidaku,kadreiz jau trāpas abi. Un kā jau teicu jebkura paša ķertā ir vienreižēji laba...
Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!
reģistrēties
skaidrs
Bez degšķidruma nesanāk? :)
Tā ir marināde :) Es arī vēlos vimbu, kūpinātu.
Tas tikai iekuram, kad kūpinātavu izsilda, tālāk kau viss kā Londonas labākajos namos. :)
Kas liedz, copeni rokās un uz upi.
Nevajag sarežģīt vienkāršas lietas. ;)
Kūpiņš laba lieta...
Ir, laba jo nav nekā labāka kā kūpināta vimba.
Nav ne kā labāka, kā viegli vītinata vimba! Kūpinātas vimbas gastronomiskās vērtības jūtami atpaliek no daudzām citām zivīm, manuprāt.
Ja nav grūti , padalies ar receptīti. Domāju ka vimbas vēl atvilksimies pie tik agra pavasara. Varēs paeksperimentēt ar receptēm. Vari uz PM paldies
Labāks ir kūpināts zanders jo nav asaku,bet garšiga ir jebkura zivs,un ja vēl paša ķerta...
Nu šo zivi tādā vairumā lai kūpinātu nesanāk vēl ķert. Tā ka būs jātic uz vārda. :)
Nav jau tikai vieni Zanderi jākūpina,kopā ar ļeidaku,kadreiz jau trāpas abi. Un kā jau teicu jebkura paša ķertā ir vienreižēji laba...