atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu
8.mar 17 5 2544
Rezultātā - tādu copi nebiju piedzīvojis - 3 stundās 20 zuši. Interesanti, ka austrālieši (izņemot Austrālijas latviešus) zušus neēd.
[5] Komentāri | dilst | aug
 
bums
bums :

vai tad ir ar ko kūpināt ? Vajadzēja no mājām kādu alkšņa pagali paņemt līdzi :)

21.03.19 Atbildēt | Ziņot 1
daddy_j

Tīra eikalipta malka, pareizāk sakot skaidas :) Letiņi ir praktiski - kūpinātava no veca drēbju žāvējamā skapja, siltināta ar finieri, tauku panna, skaidu panna un gāzes deglis. Uzliek temperatūru kādu vajag, tb sāk ar 100, tad 80 grādi. Taimeri un svilpi, kad gatavs, nebija iedomājušies uztaisīt :DDD

21.03.19 Atbildēt | Ziņot 0
BrunoL

Arī cepti “košeris”!

Vienīgi,kad atdziest,āda nesaēdama.

21.03.19 Atbildēt | Ziņot 0
Domaataajs

Zuš' zup' Usmas gaumē.

21.03.19 Atbildēt | Ziņot 0
Malgomajfisk

Tur jau kūpinātava nemaz nav jātaisa,tur jau meži vislaik kūp...iekarini mežmalā un gaidi..:)

11.01.20 Atbildēt | Ziņot 0

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs