atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu
11.apr 8 3 1573
@mygoldfish_lv #copeslietas
[3] Komentāri | dilst | aug
 
mygoldfish

Vimbas fileja, sāls, pipari, ķiploks un etiķis (šajā gadījumā grānātābolu). Ēd svaigu.

11.04.19 Atbildēt | Ziņot 1
ArelinOA

Kā ar smalko asaku? To jau nevar izfilēt...

12.04.19 Atbildēt | Ziņot 1
mygoldfish

Labs jautājums. Asaka paliek mīksta un to ēdod nejūt. Kupinot vai cepot gan mazās asakas sacietēs un ķersies kaklā. Garšīgi sanāk visos gadījumos, bet ja ir vēlme paekspermentēt domāju nenožēlosi.

12.04.19 Atbildēt | Ziņot 1

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs