atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu
Cukurs75 Cukurs75 12.08.12
 

X-Twitch iekaucas...

12 6244

Visu dienu kāds velnēns mani tirdīja-šovakar jābrauc uz copi!

Pēc darba ieskrienu mājās,ātrā tēja un vēl ātrākas vakariņas,vēl pēdējai kumoss nav sasniedzis kuņģa bedri,bet es jau lidoju...

Pie ezera nokļūstu pēc minūtēm 30,mani noķer lietus un pāri ezera klajumam iezaigojas varavīksne...tad vēl otra,super...ķeru somā pēc fočika-displejā parādās uzraksts-replace battery!

Pfff,man tak ir rezerves-ātri nomainu,pirksta spiediens uz pogas un...replace battery! :D

Nu kur šitā var?

Feinais foto paliek neuzņemts.

Ai nu labi,es tak copēt braucu,salieku kātu,iesākumam galā Melnā Fūrija un aiziet,varam sākt.Piecu minūšu laikā divi skaisti pannas okuneni rokā gan,tad galā pieķeras upes dibens un nākas slapināt kājas,līdz ar to iztramdot atlikušos spuraiņus.

Nu labi,pupu mizas ar tiem okuneniem,man tieši pretī atrodas līcis pa skaisto aizaudzis ar meldriem-simts punkti,ka tur zaļās gatavojas vakariņot.

Nomainu Fūriju pret gumijas Sandru,uzliktu uz ofsetnieka un žvikt-zālēs iekšā.

Te nu sākas jandāliņš,ūdens iet pa gaisu,uz katru otro metienu-kampiens,kādu pat izdodas paturēt galā ilgāk,bet līdz malai nedaudz pietrūkst.

Nu nekas,nolemju ātrāk no šīs vietas nekustēt,kamēr kāda nebūs izvilkta.

Pēc kādu 15 minūšu intensīvas mētāšanas pienāk īstais brīdis,pašā zāļu viducī nomutuļo ūdens un-IR!

Jūtu,ka šoreiz tas nav nekāds zirgzobis,trako uz vella paraušanu,bremze kauc uz vienu pusi-es mērkaķa ātrumā tinu uz otru,tā tas turpinās sekundes 30,tad pēkšņi-stop un viss apstājas.

Pievelku auklu-nē,vēl galā ir jūtams patīkams smagums,uzraustu un...

Viss paliek tik viegls un pūkains!

Nu nevar būt,ka tu draņķa zaļpurne nokodi pīteni virs pavadas!

Lēnām ietinu auklu,njā,Sandras galā vairs nav,bet,pag,pag-pavadiņa ta tur ir...

Kas par NA..J?

...X-Twitch pavadas crosslock karabīne iztaisnota kā adata...

p.s.

Nu ko,šim brīdim bija jāpienāk,lai saprastu,ka vislabākā pavada ir ģitāras stīga,bez karabīnēm un citiem grabuļiem:)

p.s. nr-2

Vienu līdakzelli gan es no tā pudura izmānīju,bet mans prieks par viņa rada gabalu izdarībām bija tik liels,ka viņam nācās noklausīties lekcijas īso kursu par tēmu-Kur tu...(tālāk seko netulkojams vārdu birums).

Ne asakas Jums visiem!

 
[12] Komentāri | dilst | aug
 
Ruu
Ruu :

Gadaas

12.08.12 Atbildēt | Ziņot 0
martins_

Tieši tā, bodēs ir ļoti feinas titāna pavadas, bet furnitūru gan nenāk pa skai pamainīt... to daru jau pāris gadus un kopš tā laika sakabes vairs nav piekāsušas..

13.08.12 Atbildēt | Ziņot 0
Hotentots

Man tās crosslock tipa liekas vispār pilnīgi garām - kaut ko tik neērtu vajag vēl izgudrot. Bija nācies X-twich pavadas lietot, bet tā kā karabīnes nomainīju pret sev tīkamākām, tās netrūka.

13.08.12 Atbildēt | Ziņot 0
falx
falx :

x tvič pavada ir mēsls skaidrs, taču arī jebkuras citas titāna pavadas var jebkurā mīļā mirklī nopasēt... ir pārbaudīts. jā patreiz stīga ir laba alternatīva ja gribas ko drošu, taču arī tai var pīto mezglu iztaisnot, man ir izdevies...

13.08.12 Atbildēt | Ziņot 0
martins_

ļoti patīk pontoon 21 titāna pavadas, bet tām arī crosslockus nomainu uz krietni izturīgākām. x-twitch titāns man liekas k-kā titānam neraksturīgi viegli deformējas arī, vai tik man tā liekas?

13.08.12 Atbildēt | Ziņot 0
falx
falx :

runājot par crosslock karabīni, man ir viens voblers, kurš krosloku sit vaļā uz nebēdu, tākā ir vērts pārbaudīt vai tāds gadījums nebija pie vainas ...

13.08.12 Atbildēt | Ziņot 0
Cukurs75

martins-ja nav noslēpums-ko tu liec crosloka vietā?

14.08.12 Atbildēt | Ziņot 0
Griezeejs

CrossLock karabīnes, liekas, ir pašas neērtkās. BET, šī konstrukcija ir visizturīgākā, tomēr!!!!

Neticat? Tad paskatieities veikalā, kur vienādi karabīņu numuri (viena ražotāja), bet dažādas konstrukcijas, uz to testiem. CrossLock konstrukcija IR visisturīgākā!!!

Bet, kā jau minēju, diezgan (šausmīgi) neērta.

Neesmu experc un ..., tomēr man šķiet, ka istaisnošanas (atkabināšanas) iemesls varētu būt aiztaisīšana garām ;)

14.08.12 Atbildēt | Ziņot 0
Hotentots

Nez, ja neskaita tizlās karabīnes, x-twich pavadas patika tīri labi. Vairākas copes vairāku stundu garumā un pavada gluži normāla. Nemanīja nekādas deformācijas. Lietotu arī tagad, ja nebūtu pārgājis uz fluorkarbona eksperimentiem.

14.08.12 Atbildēt | Ziņot 0
andriskkk

Nezinu, man gan patīk tās karabīnes. Lai arī neērtas, tomēr nekad nav pievīlušas :))) Pievienojos Griezēja viedoklim :)

15.08.12 Atbildēt | Ziņot 0
dolo
dolo :

pavadas jātaisa pašam, nebūs ko vainot un nebūs pārsteigumu. Pats daru tā: no štatiem iepērku afw 20 lb, no japoškām evergreen sakabes (neesmu tādas lv redzējis nevienā bodē) un nekādu krenķu. Dažas no pavadām kalpo arī jau otro sezonu. izmaksas apmēram reizes 10 mazākas par kaut kādu xtwichu, jo 10m afw ar piegādi 36$. Cik tur sanāk pavadiņas rēķiniet paši :)

15.08.12 Atbildēt | Ziņot 0
martins_

Cukurs, daudzi teiktu, ka, varbūt, rīkojos nepareizi, bet lieku faslock sakabītes. tā kā uz UL vobleriem netvičoju, tad varu atļauties pielikt, varbūt, vienu izmēru lielāku sakabīti nekā parasti liek ražotāji un pagaidām nekādu bēdu nav bijis.

Piekrītu, ka crosslock būs visdrošākās, bet neciešu tās neērtības dēļ :) un uz P21 pavadiņām viņas dikti maziņas. Itkā arī jābūt drošām, bet, nomainot pa savam jūtos drošāk, tātad - labāk. Nesaku, ka tā ir jāda, ka tā ir pareizi, bet vēl neesmu sevi piesipis tādā veidā :)

15.08.12 Atbildēt | Ziņot 0

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs