atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu
Sacensības 15.06.24
 

LČ strītiņā bērniem un jauniešiem 2. posms (Foto)

0 960

Dažiem no puišiem un meitenēm šī diena sanāca pavisam gara. Met kur gribi un ko gribi – nekas neķeras. Sagaidīt sacensību finišu nemaz nebija viegli. Citiem atkal otrādi, tabulā zivju jau pietiekoši un mērķis it kā sasniegts, un tagad tik jācer, ka pēdējā brīdī kāds neaiziet garām. Tomēr lielākajai daļai pa Rīgas centru šodien izkaisīto jauno spiningotāju prātos valdīja tieši šī cerība pēdējās minūtēs vismaz nedaudz uzlabot savu rezultātu. Jo copju tiešām bija maz.

Teikt, ka jaunie jau tik labi neprot vai arī inventārs nav īstais, būtu samērā negodīgi. Daudziem no viņiem blaciņām vien blaciņām cilpoja un labākās vietas ierādīja titulēti tēvi un krusttēvi. Pilnam komplektam turpat netālu, tajos pašos ūdeņos manījām arī mūsu izlases vīrus – Jāni Briedi un Robertu Valteru. Rezultāts visnotaļ līdzīgs.

Toties šī ir lieliska iespēja iepazīt dzimto pilsētu! Nav tā, ka te ir tikai garlaicīga betona krastmala, no kuras gan var vilkt cienīgus asarus un pavisam pieklājīgus zandartus pat ar ziemas makšķerīti. Te ir arī lēpēm bagāti līči, pulka reljefa izmaiņu un pavisam interesantas vecu būvju atliekas, kas kā magnēts pievelk plēsīgās zivis. Un viņas ūdenī tiešām ir, lielāku un mazāku plēsēju iznācienus var redzēt bez nekādām smalkajām eholotēm. Pierunāt tās paņemt rotiņu vai voblerīti – tas au ir cits stāsts.

Rezultātu tabula. U 10 grupā pie zivīm tikuši 7 dalībnieki un dalībnieces, no kuriem vairāk punktu savāca:

  1. Gustavs Fēlikss 75 punkti
  2. Gustavs Deņisenko 46 punkti
  3. Olīvija Meistere 39 punkti

U 14 grupā:

  1. Marks Daugulis 256 punkti
  2. Miķelis Banga 197 punkti
  3. Emīls Kokorevičs 187 punkti

U18 grupā:

  1. Ričards Puikevičs 270 punkti
  2. Jānis Briedis 211 punkti
  3. Ivans Ponomorenko 188 punkti

Pilna sacensību tabula aplikācijā Mana Cope.

 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs