atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu
15.mar COPE
15.mar 9 8 2803
Un uz Līgo kūpiņš!!! MMMMMM!
[8] Komentāri | dilst | aug
 
Bebrs

Ķiplokus liek saspiestus, pirms kūpāšanas, tad būs vēl lielāks MMMMMM

23.06.17 Atbildēt | Ziņot 1
DZINIS

Nedaudz oponēšu! :) Mani mācīja viens Ulmaņlaika zvejnieks... Daru vienkārši: Iekurinu savu kūpinātavu un kurinu līdz ir ogles, tad lieku svaigu alkšņu malciņu, pilnībā noslēdzu kūpinātavu, apmēram 1.5 stundas un zivis gatavas, tad lieku bļodā vai kastē pa kārtai saberot ķiplokus un sāli, tad sasedzu un gaidu, kad atdziest (5-6 stundas), un tad ir izcils kūpiņš! Visi, kas garšojuši, jau ir izteikušies! :) Esmu mēģinājis dažādi, bet šādi sanāk viss labāk!!! P.S. Esmu arī kūpinājis karpas, butes, asarus, līdakas, bullīšus, vēja zivis, skumbrijas.... Viss vienmēr sanācis izcili! Jautājiet, atbildēšu! :)

23.06.17 Atbildēt | Ziņot 0
Bebrs
Bebrs > DZINIS:

Es tā kūpinu jūras zivis - sālu pēc kūpināšanas, trauku ietinot pārtikas plēvē uz 1-2 stundām. Bet saldūdens zivs tomēr ir labāka silta, es 5-6 stundas pēc kūpināšanas neredzu jēgu gaidīt.

24.06.17 Atbildēt | Ziņot 1
DZINIS
DZINIS > Bebrs:

Gaumes lieta :) Es kūpinātas zivis ēdu aukstas.

24.06.17 Atbildēt | Ziņot 0
tofiks66

cik grādos sanāk kūpināt?

24.06.17 Atbildēt | Ziņot 1
DZINIS

Par grādiem es Tev neko nepateikšu. Kūpinu uz sajūtām, ik pa 30 min apskatos un paraugu ar roku savu mucu (kūpinātavu), ja roku var noturēt pie mucas, tad jau ir par vēsu! Kkā tā! :)

24.06.17 Atbildēt | Ziņot 0
kvoks

MMM-Siekalas pilna mute!Būs jāpamēģina pēc Tavas receptes,bet es un pārējie parasti nevaram nociesties tik ilgi gaidīt kamēr zivs atdzisīs,nolokam karstas:)Lai gan jāpiekrīt,ka aukstāka zivs garšīgāka!

24.06.17 Atbildēt | Ziņot 1
Bebrs

Sālot pēc kūpināšanas normāla izmēra zivīm(nevis renģēm) sāls un ķiploks pilnībā neiesūcas, jo zivs tos uzņem tikai tad kad ir silta,

25.06.17 Atbildēt | Ziņot 1

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs