Nav kūpināta līdaka ēsta. Sakot, ka sausa sanākot. :) Bez aliņa, sprūst kaklā.
Nevajag pārkaltēt,kad viss pēc tehnoloģijas sanāk ļoti suļīga...
Recepti, tehnoloģijas karti, studijā. :)
Garšvielas pēc paša ieskatiem ,stundiņa mucā pie attiecigas temperaturas un katram sanāks visgaršigākā recepte....tikai nevajag pārkaltēt,tad jebkura zivs būs sausa...Un bez alus arī...
Nevajag pārkaltēt- tas ir apmēram cik grādos?
Jā, saprotu ka temperatūra arī ir galvenais.
Atkarīgs daudz no kūpinātavas ,be ja žarī ap un pāri 100 nekas labs tur nevar sanākt...bet katram savs,cik cilvēku tik viedokļu....
Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!
reģistrēties
skaidrs
Nav kūpināta līdaka ēsta. Sakot, ka sausa sanākot. :) Bez aliņa, sprūst kaklā.
Nevajag pārkaltēt,kad viss pēc tehnoloģijas sanāk ļoti suļīga...
Recepti, tehnoloģijas karti, studijā. :)
Garšvielas pēc paša ieskatiem ,stundiņa mucā pie attiecigas temperaturas un katram sanāks visgaršigākā recepte....tikai nevajag pārkaltēt,tad jebkura zivs būs sausa...Un bez alus arī...
Nevajag pārkaltēt- tas ir apmēram cik grādos?
Jā, saprotu ka temperatūra arī ir galvenais.
Atkarīgs daudz no kūpinātavas ,be ja žarī ap un pāri 100 nekas labs tur nevar sanākt...bet katram savs,cik cilvēku tik viedokļu....