atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu
9.mar 6 7 1416
Smukā pēc kūpiņa...
[7] Komentāri | dilst | aug
 
7up
7up :

Nav kūpināta līdaka ēsta. Sakot, ka sausa sanākot. :) Bez aliņa, sprūst kaklā.

06.12.20 Atbildēt | Ziņot 0
copis

Nevajag pārkaltēt,kad viss pēc tehnoloģijas sanāk ļoti suļīga...

06.12.20 Atbildēt | Ziņot 0
7up
7up :

Recepti, tehnoloģijas karti, studijā. :)

06.12.20 Atbildēt | Ziņot 1
copis

Garšvielas pēc paša ieskatiem ,stundiņa mucā pie attiecigas temperaturas un katram sanāks visgaršigākā recepte....tikai nevajag pārkaltēt,tad jebkura zivs būs sausa...Un bez alus arī...

06.12.20 Atbildēt | Ziņot 0
jopciks

Nevajag pārkaltēt- tas ir apmēram cik grādos?

06.12.20 Atbildēt | Ziņot 1
7up
7up :

Jā, saprotu ka temperatūra arī ir galvenais.

06.12.20 Atbildēt | Ziņot 1
copis

Atkarīgs daudz no kūpinātavas ,be ja žarī ap un pāri 100 nekas labs tur nevar sanākt...bet katram savs,cik cilvēku tik viedokļu....

06.12.20 Atbildēt | Ziņot 1

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs